Le Taimi Muamua e fa'aali atu ia te oe le fa'atinoga o le Lingke Servo Ultrasonic Welding Machine

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tulaga o le faasaienisi ma tekinolosi, ua ausia e Saina le tele o mea muamua.I le mae'a ai o le fa'agaioiga aloa'ia a le va'alele C919 i totonu o le atunu'u i le fa'ai'uga o Me, na tula'i mai ai se isi mea tele i totonule fanua fau vaai le amataga o Iuni-na tatala aloaia ai le vaa folau tele muamua a Saina e fai i totonu o le atunuu ma o le a agai i le vasa mo le faamasinoga i le masina fou.

Sainagaosiga atamai maualuga maualuga, o lo'o fa'atusalia e le atunu'u o lo'o gaosia va'a folau tetele ma va'alele tetele na gaosia i totonu o le atunu'u, ua fa'alauiloa ai fo'i le atina'eina o filifili fa'apisinisi fa'atatau a'o taumafai e fa'aalia lona gafatia gaosiga, malosi fa'atekinisi, tulaga o auaunaga ma auala lelei i maketi faava o malo.

I le avea ai ma se tasi o tekinolosi autu e tolu o le gaosiga o le gaosiga o le atamai maualuga, o loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia ma le faʻafouina o masini faʻapipiʻi ma faʻafouina pe a maeʻa le atinaʻeina o le alamanuia, ma o loʻo faʻaalia se vaega o tagata gaosi oloa masini uelo ultrasonic.
Talu ai nei, Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (fa'asino i leLingke Ultrasonic) o loʻo faʻaauau pea ona malepelepe i le bottleneck o tekinolosi ultrasonic e ala i suʻesuʻega faifaipea ma le faʻaputuina o atinaʻe, ma tuʻuina atu se faʻasologa fou o masini uʻamea ultrasonic servo e tutoʻatasi ma mamanuina, malepe le tulaga monopoli o atunuu i fafo i lenei tekinolosi.

E tusa ai ma le aufaigaluega a Lingke, o nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga servo ultrasonic ua faʻaaogaina uma leatamai servo ultrasonic pulega faigatuto'atasi atiina ae e Lingke, ma galulue faatasi ma le maualuga-saʻo servo taavale afi mo le pulea atoa tapunia-matau, lea e mafai ona faaleleia le toe faia ma le saʻo o le faagasologa uelo.Le faʻamaoni maualuga, e oʻo atu i le 0.005mm le saʻo o le uelo, e matua taua tele tagata e tulimatai i ai.

"O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faiga fou Xn, lea e fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina o oloa eseese i luga o la matou laina faʻapotopotoga.Naʻo le setiina o faʻamaumauga, mataʻituina le faagasologa atoa, ma e mafai foi ona faʻamasino ma faʻatautaia le lelei o oloa faʻapipiʻi.E matua faigofie lava ona faʻaaoga!”E ta'u mai e le au fa'atau a le Paranesi a Ling.

O loʻo faʻamalosia e Saina le atinaʻeina o gaosiga maualuga.Pe o se aupega mamafa a le atunuʻu poʻo se mea faʻatekonolosi autu i se fanua faʻapitoa, o se mea e mitamita ai.“O le a matou fa'aauau pea ona fa'atumauina su'esu'ega fou ma atina'e i le lumana'i e fa'alauiloa ai le atina'e otekinolosi uelo ultrasonici Saina.”fai mai le tagata talafeagai e nafa ma Lingke Ultrasonic.

 

Tapuni

AVEA MA LINGKE DISTRIBUTOR

Avea ma matou tufatufa ma tuputupu aʻe faʻatasi.

FESOAI NEI

×

Lau Faamatalaga

Matou te fa'aaloalo i lou fa'alilolilo ma e le fa'asoa au fa'amatalaga.