Autu Tausiga I totonu ole Ultrasonic Welding Machine

I le avea ai o se faʻailoga faʻapipiʻi ultrasonic e faʻavae i Saina ma faʻasaga i le lalolagi - Lingke Ultrasonics, o ana masini uelo ultrasonic ua faʻaaogaina lautele i totonu o pisinisi tetele e tolu o palasitika,ie le lalagainamaafifiina, ma ua tuʻuina atu ai se numera tele o masini faʻapipiʻi palasitika ultrasonic maualuga ma fofo faʻaoga.

Matou te iloa o le le tausia o se masini o lona uiga o le tuʻuina atu o lona tau gaosiga.O nisi faaletonu o masini masini e mafua ona o le le lelei o le faaaogaina ma le tausiga e tagata.O le mea lea, o le mulimulitaʻia o auala saʻo ma faʻapolofesa e mafai ona faʻalauteleina le ola o le masini ma faʻamautinoa le saogalemu o tagata faʻatautaia.E faʻafefea la ona fai le tausiga i aso umamasini uelo ultrasonic?

High power welding machine

O mea autu o le tausiga ole masini uelo ultrasonic
1. Su'u fa'amau fa'alava
E tatau ona siaki e le aunoa ia sikuli faalava e iloa ai pe o lubricated ina ia mautinoa le faagaoioiga masani o le masini.
2. Fa'aleleia o flange
Siaki pe o loka le auvae.Afai e tatala, o le a le gata ina aafia ai le aafiaga uelo, ae faapuupuuina foi le ola o le masini uelo.
3. Tu'u le tulaga o le loka loka jig
Pe a oomi le ipu e loka ai le jig, e tatau ona tuʻu se mamao e lua senitimita i le va o le platen ma e faʻasaina le aveeseina o le pito i luga poʻo le pito i lalo o le platen, a leai o le a mafua ai le faʻaleagaina o le jig.

plastic welding machine

4. O pu o le ipu faʻamalosi e manaʻomia le tausiga.
O pu sikilima i le ipu pito i lalo e manaʻomia ona faʻafefe i le suauu lubricating e puipuia ai pu i totonu mai le elea.
5. Fa'asu'u ma le tausiga fa'amau
Afai e le lubricated le vaega o le dovetail groove mo se taimi umi, o le a tupu feeseeseaʻi mago, e le mafai ona fetuunai le maualuga o le limu ma le fuselage sologa lelei.
6. Uili putausiga
O le vaega sikulima i totonu o le pu uelo e tatau foi ona lubricated e faatumauina le lamolemole ina ia mafai ona tumau lamolemole i le taimi o le lokaina ma le disassembly faagasologa.

O le tausiga o meafaigaluega e mafai ona taʻua o le ute o le faʻalauteleina o le ola tautua o le masini.E ala i le tausiga masani, e mafai ona tatou malamalama atoatoa i suiga i le tulaga faʻapitoa ma le ofuina ma le masaesae o meafaigaluega, ma vave faʻaumatia mea lamatia e faʻavae i luga o suʻesuʻega suʻesuʻega e faʻaitiitia ai tau faʻaleleia o masini.

Tapuni

AVEA MA LINGKE DISTRIBUTOR

Avea ma matou tufatufa ma tuputupu aʻe faʻatasi.

FESOAI NEI

×

Lau Faamatalaga

Matou te fa'aaloalo i lou fa'alilolilo ma e le fa'asoa au fa'amatalaga.