Lingke Servo Ultrasonic Welding Machine E iloa lelei le Uilaina o Mea Fa'afoma'i

Faatasi ai ma le atinaʻeina o fomaʻi faasaienisi ma tekinolosi, o lealamanuia masini faafomai, i le avea ai o se faʻataʻitaʻiga taua faʻalauiloa pisinisi, ua fausia ai se tele-tele, tekinolosi ma faʻailoga faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma ua avea ma se tasi o pisinisi sili ona faʻamoemoeina i le soifua maloloina.

Fa'atekonolosi fa'ateteleina i luma, o mea fou e ta'ita'ia ai suiga.I totonu o le falemaʻi masini faʻafomaʻi, faʻapipiʻi ultrasonic, e avea o se oloa i lalo o le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o se ituaiga o fesoʻotaʻiga lelei, faʻatuatuaina, saogalemu ma tumama, lea e faʻaaogaina lautele i faʻaaliga o faʻamaufaʻailoga faʻamaʻi, faʻamamaina vaʻa, ufimata faʻafomaʻi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le gaosiga o mea faigaluega faʻapitoa, ma isi. E faia se sao taua i le falemaʻi.

4200W plastic welder machine

Na taʻua e se tagata gaosi masini faafomaʻi, "Faatasi ai ma le tuʻuina atu o tufatufaga o faiga faʻavae tau pisinisi a le atunuʻu, ua faʻavavevave le saoasaoa o suiga i totonu o le atunuʻu o masini faʻafomaʻi i Saina, ma ua faasolosolo malie ona talia ma iloa e le maketi o le lalolagi pisinisi masini faʻapitonuʻu.Mo i matou, o se avanoa ma se luitau.O le faaaogaina oservo masini uelo ultrasonice fa'amalieina o tatou mana'oga o le ueloina mautu, sa'o ma leai se filogia o masini fa'afoma'i, ma fesoasoani ia i tatou e atina'e masini fa'afoma'i maualuluga ma atamai."

"O le Lingke servo ultrasonic welding machine e aoga, fetuutuunai ma saogalemu, ma e le manaʻomia ni mea faʻapipiʻi faaopoopo poʻo fesoasoani faʻatusatusa i auala masani uelo, ma faʻaitiitia ai le lavelave ma le tau o le uelo, ae i le taimi lava e tasi e faʻamautinoa ai le maualuga o le lelei o luga. ia5μmsa'o mo a tatou oloa.” Ua faaopoopo mai se kamupani gaosi masini faafomai.

Welding plastic products

Lingke servo masini uelo ultrasonice mafai ona avea ma se kamupani masini faʻafomaʻi faʻalagolago i meafaigaluega faʻapipiʻi, o lona faʻatinoga o masini e le mavavaeeseina.
E oo lava i le feagai ai ma manaoga eseese maketi, o lona servo ultrasonic uelo masini e ala i le lelei o le faiga uelo o uiga eseese, e fetaui ma manaoga uelo o talosaga eseese, ia mautinoa le maualuga o le aafiaga uelo i lalo o le nofoaga o le amanaia o le gaosiga lelei. , e fesoasoani i atinaʻe i le siʻosiʻomaga maketi sili ona tauva ina ia tu i fafo.

Tapuni

AVEA MA LINGKE DISTRIBUTOR

Avea ma matou tufatufa ma tuputupu aʻe faʻatasi.

FESOAI NEI

×

Lau Faamatalaga

Matou te fa'aaloalo i lou fa'alilolilo ma e le fa'asoa au fa'amatalaga.