Чому апарати для ультразвукового зварювання пластику повинні проходити випробування на старіння перед відправкою?

Виявлення старіння стосується процесу моделювання різних факторів, пов’язаних із старінням продукту в реальних умовах використання, і проведення відповідних експериментів із покращення стану.Цей експеримент в основному спрямований на пластикові матеріали.Звичайне старіння в основному включає старіння під дією світла та старіння під впливом вологи та тепла., старіння гарячим повітрям.

Існує кімната старіння, спеціально використовувана для виявлення старіння, яка використовується для моделювання середовища старіння.Кімната старіння, також відома як кімната вигоряння, є одним із часто використовуваних устаткування в різних тестах на старіння та широко використовується велектроніка, комп’ютери, зв’язок та інші сфери.Приміщення старіння зазвичай складаються з огороджувальних конструкцій, систем повітропроводів, управліннясистеми, внутрішні випробувальні конструкції тощо.

Aging test

 

Виробники апаратів ультразвукового зварювання

Особливості старих будинків:
1. Завдяки унікальній конструкції системи повітропроводів і електронній системі керування він може підтримувати високий ступінь рівномірності температури по всьому приміщенню, що набагато вище, ніж аналогічні продукти.Тому контроль температури також повинен бути точним і високоточним.
2. Діапазон налаштувань кімнатної температури широкий і плавно регулюється.Його можна встановити довільно в діапазоні нормальної температури ~70 ℃.Продукти з більш високою температурою також можуть бути розроблені відповідно до вищих вимог клієнтів.
3.Система має повні функції захисту для забезпечення безпечної, тривалої, стабільної та безаварійної роботи.
4.Багатоточковий рухомий дисплей температури в кімнаті робить моніторинг точним і чітким.

Виявлення старіння ультразвукових апаратів Lingke для зварювання пластику перед виходом із заводу є важливим кроком.При цьому може бути і нестандартне обладнанняіндивідуальнівідповідно до потреб виробника, а аксесуари для ультразвукового обладнання можуть бути поставлені клієнтам.

 

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.