Які фактори впливають на термін служби ультразвукового зварювального рупору Lingke?

Перш ніж детально говорити про фактори, які впливають на термін служби ультразвукових зварювальних ріжків, я вважаю, що нам потрібно спочатку зрозуміти конкретні функції зварювальних ріжків в ультразвуковому зварюванні.
Одним реченням: зварювальний горн - це інструмент, який ефективно передає вібрацію на пластикову зварювальну деталь.
Простіше кажучи,зварювальний горнмає функцію передачі енергії, тиску та амплітуди вібрації.Він має надати форму, яка відповідає формі виробу, і оскільки пластик пластичний, він може певною мірою підходити до виробу.

ultrasonic horn

4 фактори, що впливають на термін служби ультразвукового зварювального рупору:

①Матеріал і матеріал зварювальних рогів:
Для виготовлення зварювальних ріжків зазвичай використовують три матеріали:алюмінієвий сплав, титановий сплаві легована сталь.Кожен матеріал має свої унікальні властивості, і різні матеріали призведуть до різного терміну служби.
Алюмінієвий сплав використовується на стадії процесу перевірки м’якої форми або на стадії дрібносерійного виробництва і не може витримувати механічні навантаження.або для великих зварювальних рупорів, де вага та вартість є важливими міркуваннями.

Титановий сплав використовується на малих, середніх і великих серіях виробництва продукції.Він має відмінні акустичні властивості, може витримувати максимальне механічне навантаження, що в три рази перевищує механічне навантаження алюмінієвого сплаву, і має відносно чудову зносостійкість.
Легована сталь використовується для зварювання пластикових деталей деалюмінієві сплави і титанові сплавине можна використовувати.Він має високу твердість і найвищу зносостійкість, і, як правило, потребує загартування перед використанням.

mold

②Вимоги до процесу зварювання:
Звичайні рупори для ультразвукового зварювання зазвичай мають дві сторони, але їх також можна зробити з чотирьох або шести сторін.Зона зварювання залежить від виробничого процесу.
Наприклад, деякі приварені до виступів маленьких циліндричних батарей, а деякі приварені до виступів батарей у м’якій упаковці.Судячи з двох процесів зварювання, термін служби напівхвильового зварювального ріжка довший, ніж у повнохвильового зварювального ріжка.Існують також такі вимоги до процесу, як зварювання міді з міддю, зварювання алюмінію з алюмінієм, плакованого міддю алюмінію, алюмінію з нікелем, нікелю з нікелем тощо, які впливатимуть на термін служби зварювального ріжка.

③ Параметри під час зварювання:
Під час роботи ультразвукового зварювального апарату, якщо зварювальний струм великий, частота висока, час тривалий і температура висока, термін служби зварювальної головки буде відповідно скорочений.

④Матеріал і товщина зварювального матеріалу:
Ультразвукове зварювання металу зазвичай зварює мідь і алюміній, а термін служби зварювального ріжка при зварюванні міді нижчий, ніж при зварюванні алюмінію.

Вище наведено лише деякі приклади, ласкаво просимо до нихпроконсультуватися онлайн, Lingke Ultrasonics професійно проаналізує відповідну для вас модель обладнання та підбере для вас найбільш підходящу зварювальну головку, щоб забезпечити найдосконаліший ефект зварювання!

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.