Які фактори впливають на термін служби ультразвукового зварювального рупору?

Зварювальний рупор - це інструмент, який ефективно передає вібрацію на пластикову зварювальну деталь.
Простіше кажучи, зварювальний рупор має функцію передачі енергії, тиску та амплітуди вібрації.Він має надати форму, яка відповідає формі виробу, і оскільки пластик пластичний, він може певною мірою підходити до виробу.

welding horn

4 фактори, що впливають на термін служби ультразвукових зварювальних рупорів:

①Матеріал і матеріал зварювального ріжка:
Для виготовлення зварювальних головок зазвичай використовують три матеріали: алюмінієвий сплав, титановий сплав і легована сталь.Кожен матеріал має свої унікальні властивості, і різні матеріали призведуть до різного терміну служби.
Алюмінієвий сплав використовується на стадії процесу перевірки м’якої форми або на стадії дрібносерійного виробництва і не може витримувати механічні навантаження.
Титановий сплав використовується на малих, середніх і великих серіях виробництва продукції.Він має відмінні акустичні властивості, може витримувати максимальне механічне навантаження, що в три рази перевищує механічне навантаження алюмінієвого сплаву, і має відносно чудову зносостійкість.
Легова сталь використовується для зварювання пластмасових деталей, де не можна використовувати сплави алюмінію і титану.Він має високу твердість і найвищу зносостійкість, і, як правило, потребує загартування перед використанням.

mold

②Вимоги до процесу зварювання:
Звичайні ультразвукові зварювальні головки зазвичай мають дві сторони, але їх також можна зробити з чотирьох або шести сторін.Зона зварювання залежить від виробничого процесу.
Наприклад, деякі приварені до виступів маленьких циліндричних батарей, а деякі приварені до виступів батарей у м’якій упаковці.Судячи з двох процесів зварювання, термін служби напівхвильової зварювальної головки довший, ніж у повнохвильової зварювальної головки.Існують також вимоги до процесу, такі як зварювання між різними матеріалами, що впливає на термін служби зварювальної головки.

③ Параметри під час зварювання:
Під час роботи ультразвукового зварювального апарату, якщо зварювальний струм великий, частота висока, час тривалий і температура висока, термін служби зварювальної головки буде відповідно скорочений.

④Матеріал і товщина зварювального матеріалу:
Ультразвукове зварювання металу зазвичай зварює мідь і алюміній, а термін служби зварювальної головки при зварюванні міді нижчий, ніж при зварюванні алюмінію.

Вище наведено лише деякі приклади.Ласкаво просимо до консультацій онлайн.Lingke Ultrasonic професійно проаналізує відповідну для вас модель обладнання та підбере для вас найбільш підходящу зварювальну головку, щоб забезпечити найдосконаліший ефект зварювання!

 

 

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.