Які відмінності між різними частотами ультразвукових апаратів для зварювання пластику?

Низькочастотні або високочастотні ультразвукові апарати для зварювання пластику відносяться до частоти машини.Загальні частоти включають 15 кГц, 20 кГц тощо. Це різні частоти, вибрані відповідно до різних об’єктів зварювання.Отже, які відмінності між різними частотами?

Взявши за приклад ультразвуковий зварювальний апарат Lingke, він має різні характеристики відповідно до різних елементів зварювання, наприклад 15 кГц, 20 кГц, 30 кГц, 40 кГц тощо.
Більш широко використовуваним єУльтразвуковий апарат для зварювання пластику 20 кГц, який підходить для зварювання більшості розплавлених термореактивних пластмас.Однак ця частота також має свої недоліки, наприклад, викликає неконтрольовану механічну вібрацію, що вимагає збільшення ваги обладнання для зменшення вібрації.

58731d1878cb7f39a9627b6c73a34c6

На низькій частоті15 кГц, зварювальний рупор може створювати низьку частоту вібрації, довгий серійний резонанс, а площа зварювального контакту може бути більшою.Таким чином, перевага 15 кГц полягає в тому, що він може зварювати більш високі продукти, і він може зварювати деякі більш м’які пластики, а також він може зварювати частини, які уникають зварювального ріжка.Композитні смоли деяких інженерних проектів із чудовими характеристиками ледь можна зварювати при 20 кГц, але ультразвукова частота Lingke 15 кГц може зварювати міцніше.

c7433858afcec4ff1fcbc95e044abca

Серед високочастотнихУльтразвукове зварювальне обладнання 30-40 кГц, зварювальну поверхню найкраще обмежити до 6,35 мм, тому зварні вироби також обмежені виробами малого та середнього розміру.
Високочастотний перетворювач генератора та зварювальна головка мають менші розміри, спричиняючи меншу вібрацію, що робить зварювання високоточних деталей безпечнішим, зменшує циклічні навантаження, покращує контроль механічної енергії та швидкості зварювання, а також зменшує тиск і продукт на зварювальний матеріал. поверхні.Генерація деформації.Звичайне зварювання клепками та точкове зварювання входять до сфери застосування обладнання для високочастотного ультразвукового зварювання пластику.

L745 ES 左侧

Виробник апарату для зварювання пластику Lingke ultrasonics має 30-річний досвід ультразвукового зварювання.Наша продукція широко використовується в різних сферах: автомобільні пластикові деталі, медичне обладнання, побутова техніка, неткані матеріали тощо, забезпечуючи різні компанії високоякісними, стабільними зварювальними рішеннями.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.