Зрозумійте за одну хвилину, які пластикові вироби ультразвукова машина для зварювання пластику підходить для зварювання

Ультразвукові апарати для зварювання пластмас все ширше використовуються для зварювання пластикових матеріалів.Апарати для зварювання пластику використовуються в багатьох пластикових виробах у нашому повсякденному житті, таких як пластикові стакани для питної води, зарядні головки зарядних пристроїв для мобільних телефонів та пластикові іграшки., автомобільні дверні панелі та інше зварювання, куди б ви не подивилися, можуть бути застосування ультразвукового зварювання пластику.

ПершийABSматеріал, який є звичайним термопластиком, який можна формувати під тиском.Зазвичай його використовують для виготовлення іграшок Lego, багажу, корпусів побутової техніки, салонів автомобілів тощо. Він має широкий спектр використання.АБС - це сополімер стиролу, який є відносно легким, міцним, твердим і має хорошу теплопровідність.Дуже підходить дляультразвукове зварювання.

10

Далі єPS матеріал, який також є відносно легким матеріалом із сильною стійкістю до корозії, відмінною електричною ізоляцією та хорошою хімічною стабільністю.Також підходить для зварювання ультразвуковими зварювальними апаратами.Ультразвукове зварювання звичайних виробів, таких як прикраси, канцтовари, оптичні прилади та інші предмети.

ПММА (акрил)матеріал має нижчу температуру плавлення, вищу пропускну здатність світла, нижчу щільність, хорошу продуктивність обробки та добру стабільність.Він більше підходить для ультразвукового зварювання.Однак при обробці прозорого акрилового пластику будьте обережні, щоб поверхня не подряпала.А акриловий пластик відносно крихкий, тому час ультразвукового зварювання не повинен бути занадто довгим, інакше це спричинить тріщини.

Крім вищевказаного зварювання пластичних матеріалів, області застосування апаратів для ультразвукового зварювання пластмас також включають зварювання нетканих матеріалів.Щоб отримати детальну інформацію, ви можете звернутися до професійного виробника відповідно до матеріалу виробу.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.