Аналіз досвіду технології ультразвукового зварювання

Коли ми виконуємо операції ультразвукового зварювання, ми часто не можемо задовольнити потреби використання продукту через неправильну роботу.Згідно з нашим досвідом технічного обслуговування, дефекти продукту в основному зосереджені в міцності, яка не може досягти бажаного стандарту;на поверхні виробу з'явилися подряпини або тріщини;продукт спотворений або білий.(відбілювання);пошкодження внутрішніх частин виробу;спалах або задирки на виробі;нестабільність розмірів після зварювання виробу.
Тільки знайшовши проблему, ми зможемо її вирішити.Тільки точно визначивши причину несправності продукту, ми зможемо швидко й ефективно її усунути.

Welding plastic products

1. Інтенсивність не відповідає бажаному стандарту
Міцність операцій ультразвукового зварювання ніколи не досягне міцності цільного формування.Можна лише сказати, що він близький до міцності цільного формування.Необхідні стандарти міцності зварювання повинні залежати від взаємодії ряду факторів.Тому при вживанніультразвукове зварювання пластмас, потрібно враховувати міцність матеріалу.Сумісність, різниця температур плавлення пластичних матеріалів, щільність пластичних матеріалів.

2. Рубці або тріщини на поверхні виробу
Ультразвукові операції створять високу теплову енергію при прямому контакті з поверхнею пластикових виробів і передачу вібрації.Тому необхідно враховувати такі координаційні фактори, як вихідна потужність (кількість сегментів), час зварювання та динамічний тиск, щоб подолати цей недолік роботи.

Spike welding

3. Виріб спотворено і деформовано
Існує три основні причини викривлення виробу: корпус і зварюваний об’єкт не можуть збігатися один з одним через кути або дуги, виріб тонкий (в межах 2 мм) і довжина перевищує 60 мм, виріб деформований і спотворені через тиск лиття під тиском та інші умови.

4. Пошкодження внутрішніх частин виробу
До причин пошкодження виробу після ультразвукового зварювання відносяться: вихідна потужністьультразвуковий зварювальний апаратзанадто міцний;вихідна енергія ультразвукового підсилювача енергії занадто сильна;точка напруги кріплення нижньої форми підвішена в повітрі та пошкоджується ультразвуковою провідною вібрацією;пластиковий виріб високий і тонкий і має низ під прямим кутом, без встановлення кута R для буферизації та каналізації енергії;неправильні умови ультразвукової обробки;стовпи або тендітні частини пластикового виробу відкриваються на лінії розділення пластикової форми.

welding machine

5. Виріб створює перелив або задирки
Причини спалаху продукту або задирок після ультразвукового зварювання наступні: потужність ультразвуку занадто велика;час ультразвукового зварювання занадто довгий.
Тиск повітря (динамічний) занадто великий;нижній тиск (статичний) верхньої форми занадто великий;коефіцієнт енергетичного розширення верхньогоцвіль (HORN)занадто великий;лінія запобіжника пластикового виробу надто зовні, надто висока чи товста.

6. Розмір виробу після зварювання не можна контролювати в межах допуску.
Під час операцій ультразвукового зварювання продукт не можна контролювати в межах допуску з таких причин:
Стабільність машини (перетворення енергії не додає коефіцієнта безпеки; деформація пластикового виробу перевищує природний діапазон ультразвукового плавлення; положення пристосувань або несуча здатність є нестабільними; вихід енергії ультразвукового розширення верхньої форми не взаємодіє; умови зварювання не додають фактора безпеки.

Ми можемо отримати попереднє розуміння більш ультразвукових матеріалів для зварювання пластмас за допомогою таблиці аналізу.Якщо у вас є додаткові запитання щодо ультразвукового зварювання, ви можете зайти на офіційний веб-сайт Lingke Ultrasonichttps://www.lingkesonic.com//для онлайн консультації.Ми зробимо все можливе, щоб відповісти на ваші запитання.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.