Перший раз, щоб показати вам ефективність ультразвукового зварювального апарату Lingke Servo

Завдяки безперервному розвитку рівня науки і техніки Китай досяг багатьох перших.Після офіційної експлуатації літака вітчизняного виробництва С919 наприкінці травня сталася ще одна велика подія вгалузь суднобудуванняна початку червня перший у Китаї великомасштабний круїзний лайнер вітчизняного виробництва офіційно відштовхувався від доку та вирушить у море для пробної подорожі наступного місяця.

Китаювисококласне інтелектуальне виробництво, представлений великими круїзними лайнерами та літаками національного виробництва, також сприяв розвитку пов’язаних промислових ланцюгів, одночасно прагнучи продемонструвати свої виробничі можливості, технічну потужність, рівень обслуговування та переваги каналів на міжнародному ринку.

Будучи однією з трьох ключових технологій інтелектуальної промисловості високого класу, зварювальні технології та зварювальне обладнання також постійно вдосконалюються та оновлюються відповідно до розвитку галузі, і з’являється група приватних виробників обладнання для ультразвукового зварювання.
Нещодавно компанія Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (іменована якЛінке ультразвуковий) постійно подолав вузьке місце ультразвукової технології шляхом постійного накопичення досліджень і розробок і випустив нову серію сервоприводів ультразвукових зварювальних апаратів, розроблених і сконструйованих самостійно, порушуючи монопольне становище іноземних країн у цій технології.

За словами співробітників Lingke, ці нещодавно випущені моделі серії ультразвукових сервоприводів приймаютьінтелектуальна сервосистема ультразвукового керуваннянезалежно розроблений компанією Lingke, і співпрацює з високоточним приводом сервоприводу для повного замкнутого керування, що може покращити повторюваність і точність процесу зварювання.Висока надійність, точність зварювання до 0,005 мм, люди дуже варті очікування.

«Ця модель має новий режим Xn, який дуже підходить для зварювання різних виробів на нашій конвеєрній лінії.Просто встановіть дані, відстежуйте весь процес, а також оцінюйте та обробляйте якість зварювальних виробів.Це дуже просто у використанні!»Нам повідомляють клієнти відділення Ling.

Китай активно розвиває висококласне виробництво.Незалежно від того, чи це національне важке озброєння, чи ключовий технологічний прорив у трохи нішевій галузі, цим варто пишатися.«Ми продовжуватимемо наполягати на інноваційних дослідженнях і розробках у майбутньому, щоб сприяти розвиткутехнологія ультразвукового зварюванняу Китаї."сказав відповідний керівник Lingke Ultrasonic.

 

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.