Найкраща технологія з’єднання для батарей – ультразвукове зварювання Lingke

Сьогодні вимоги до акумуляторної продукції стають все більш різноманітними і складними.На додаток до прецизійної міцності та мінімального складу частинок, валідація процесу та відстежуваність також є важливими критеріями якості.Ультразвукове зварювання Lingke, безсумнівно, є найкращою технологією з’єднання в цій тенденції.

 

Пакетні батарейки та м'які футляри

Альтернативою є ультразвукове зварюваннятермозварюваннягнучких м'яких оболонок LIB.Ризик пошкодження батареї можна мінімізувати, скоротивши час циклу та використовуючи інструменти для холодного ультразвукового зварювання замість термозварювання.

Управління батареєю

Розробка високопродуктивних систем зберігання енергії розширила ринковий попит на інноваційні та надійні акумуляторні системи.Для цього потрібні найсучасніші шини, здатні передавати величезну кількість енергії.Ультразвукове зварювання є ефективним виробничим процесом.Lingke Ultrasonic здатний виробляти високоякісні зварні шви за цикл в одну секунду, використовуючи високоякісні, високопродуктивні інструменти та генератори (потужністю до 12 кВт). Такі з’єднання матимуть чудові можливості передачі струму, мінімальний контактний опір і відмінну міцність.

З'єднання алюмінію і міді часто стає складністю автоматизації процесу зварювання.Ультразвукове зварювання металує відмінним рішенням для міцного з'єднання цих двох матеріалів.

Окрім технологічно передових продуктів, Lingke Ultrasonic також надає високоякісні та глибокі послуги з нанесення та виконує зварювальні роботи, особливо враховуючи якість та економічні аспекти.Для наших клієнтів ми виступаємо консультантами та вирішувачами прикладних задач ультразвукового з’єднання кольорових металів.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.