Переваги «ультразвукового зварювання пластику» допомагають підвищити ефективність виробництва продукції

Ультразвукове зварювання — це метод зварювання, при якому два шматки термопластичного пластику сплавляються разом за рахунок тертя та тепла, що утворюється між поверхневими молекулами під дією ультразвукової вібрації.
Ультразвукове зварювання дуже швидке під час зварювання.Зварювання може бути успішним протягом однієї секунди.Це не тільки економить час,ультразвукове зварюваннятакож має такі переваги:

Обладнання апарату для ультразвукового зварювання пластику просте в установці та експлуатації.Його потрібно лише підключити до електроенергії та газу, щоб почати переробку та виробництво.Операторам не потрібна спеціальна підготовка, їм достатньо лише натиснути кнопку, щоб підняти та розмістити деталі.​

Якість зварювання висока.Ультразвукове зварювання може забезпечити безшовне зварювання, а водо- та повітронепроникність може бути гарантована.І не буде диму, запаху під час обробки пластикових деталей і забруднення робочого середовища.​

welding horn mold

Високий рівень безпеки.Апарат для ультразвукового зварювання пластику управляється двома кнопками, що забезпечує безпеку роботи.Ножний перемикач можна встановити за особливих обставин.

Консистенція продукту висока.Управління обладнанням здійснюється за допомогою циліндра.Після встановлення всіх параметрів зварювання зварні вироби матимуть високу консистенцію та низьку кількість браку.

Ультразвукове зварювання дуже універсальне.Для різних продуктів потрібно лише налаштувати спеціальні ультразвукові форми для підвищення ефективності використання обладнання.

Ультразвукове зварювання легко автоматизувати. Ультразвукове зварювальне обладнаннямає вихідні та вхідні сигнали, і його потрібно лише підключити до обладнання автоматизації, що полегшує реалізацію автоматизації обладнання.

L4000 ES

Ультразвукове зварювання широко використовується, але воно пред'являє високі вимоги до форми зварювальних матеріалів.Lingke Ultrasonic може надати підприємствам індивідуальний дизайн послуг ультразвукового зварювання, надати спеціалізовану технічну підтримку відповідно до потреб клієнтів і вирішити такі проблеми, як труднощі зварювання, спричинені складною формою зварювальних матеріалів.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.