Сервозвуковий зварювальний апарат: перший вибір для високоточного керування

З початку цього року вавтомобільна промисловість нової енергіїчасто отримував хороші новини.Повідомляється, що в той час як країна прискорює екологічне будівництво нової системи енергопоповнення енергетичних транспортних засобів, такі компанії, як CATL і Jikrypton Intelligent Technology, зміцнюють технологічну спільну творчість навколо акумуляторів, комплектних транспортних засобів, поповнення енергії та інших аспектів, прискорюючи технологічні інновації. та покращення галузевої кооперації.

Зварювання є ключовою ланкою у виробництві автомобільних частин і кузова, відіграючи особливу роль у з’єднанні попереднього та наступного, особливо в контролі точності під час зварювання.

Прецизійність – це здатність контролювати якість зварних виробів, що впливає на стабільність якості зварних виробів.Чим вища точність, тим вищий ступінь точності зварювання під час процесу зварювання, тим менша похибка звареної заготовки та стабільніша якість.

 

Для автомобільної промисловості високоточний контроль під час зварювання може забезпечити точність складання та стабільність розмірів виробу, а також може мінімізувати відхилення точності тонких листових деталей перед зварюванням, а також термічне напруження та деформацію після зварювання.Першим вибором для високоточного контролю є ультразвуковий зварювальний апарат Lingke.

Зрозуміло, що Lingkeсервопривод ультразвукового зварюваннянезалежно розроблено та розроблено LINGKE ULTRASONICS CO., LTD.(називається Lingke Ultrasonic).Lingke Ultrasonic також є першим виробником обладнання для ультразвукового зварювання пластику в Китаї, який освоїв технологію ультразвукового зварювання тиском із сервоприводом.

Відповідно до відповідної відповідальної технічної особи, ультразвуковий зварювальний апарат Lingke servo використовує інтелектуальний сервопривідультразвукова система контролюнезалежно розроблений Lingke і співпрацює з високоточним приводом сервоприводу для повністю замкнутого циклу керування, що може покращити повторюваність і точність процесу зварювання та досягти точності зварювання0,005 ммі «єдиний» контроль якості зварних виробів дуже підходить для застосування в таких галузях, як медичне обладнання, автомобільна електроніка, прецизійна електроніка, рідинні фільтри, USB-диски, роз’єми USB-інтерфейсу та аксесуари для мобільних телефонів.Перспективи ринку широкі..

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.