Застосування ультразвукового зварювання пластику в промисловості телекомунікаційного обладнання

Белл винайшов телефон у 1875 році. А радіо з’явилося в 1920 році. Протягом тривалого часу люди працювали над полегшенням зв’язку та зміцненням міжрегіонального та міждоменного зв’язку.Важливістьтелекомунікаційне обладнаннятакож поступово зростає.

Білий USB-штекер, вставлений у бік металевого ноутбука, підсвічений технологічно синім відтінком

З настанням ери 5G.Телекомунікаційне обладнання висуває підвищені вимоги до його точності, стабільності, довговічності та естетичності.Концепція сталого розвитку також сприяє тому, що обробка та виробництво телекомунікаційного обладнання стане чистішим, екологічнішим і придатним для переробки.

Ультразвукове зварюваннявідіграє важливу роль у обробці та виробництві телекомунікаційного обладнання.Процес ультразвукового зварювання може не тільки задовольнити вимоги високої точності та стабільності зварювання у виробництві та обробці телекомунікаційного обладнання.Але також забезпечують більш стабільне ультразвукове вбудовування для вбудовування гайки, яке потрібно щільніше зварити.

ізольований білий павербанк для зарядки мобільних пристроїв

Ультразвукове зварювання відіграє важливу роль у обробці та виробництві телекомунікаційного обладнання.Lingke Ultrasonic займається дослідженнями та розробкою та виробництвом високоефективного ультразвукового обладнання для зварювання пластику.А професійні виробники доків надають послуги ультразвукового зварювання.

Відповідно до фактичного ефекту зварювання та постійно оновлюваних потреб у зварюванні.Ми будемо продовжувати вдосконалювати та виконувати високоточне, високоміцне вихідне зварювання корпусів мобільних телефонів, зарядних пристроїв для мобільних телефонів, адаптерів живлення та іншого комунікаційного обладнання та супутніх аксесуарів!

Принцип ультразвукового зварювання

Вставка металевих деталей

Металева деталь, наприклад різьбова вставка або болт, має бути вставлена ​​в наявний отвір у пластиковій частині.Металевий шматок контактує з коливальним рупором, який створює тертя між двома частинами, розплавляючи пластик.Тиск машини зміщує тепер розплавлений матеріал у структуру на поверхні металевої частини.Після того, як зміщений матеріал затвердіє, вставлена ​​деталь залишається щільно встановленою та протистоїть силам розтягування та кручення.

Ультразвукове зварюванняце висока технологія, яка може бути застосована до всіх термоплавких пластикових виробів.Не потребує розчинника, клею та інших допоміжних матеріалів.Підвищення продуктивності, низька вартість, підвищення якості продукції та безпеки виробництва.

Ультразвукове зварювання.Він перетворюємережа змінного струму(190-240 В, 50/60 Гц) у високочастотні сигнали високої напруги через блок живлення, а потім перетворює сигнали у високочастотні механічні вібрації через систему перетворювача та додає їх до пластикових виробів.Між двома частинами пластикового виробу виникає високошвидкісне тертя, температура підвищується.Коли температура досягає точки плавлення самого продукту, з’єднання продукту швидко плавиться.І продукт охолоджується та формується під певним тиском, щоб досягти ідеального зварювання.

 

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.