Основний зміст технічного обслуговування ультразвукового зварювального апарату

Ультразвукові зварювальні апарати компанії Lingke Ultrasonics, що базується в Китаї та працює зі світом, широко використовуються в трьох основних галузях виробництва пластмас,неткані полотнаіупаковка, і вона надала велику кількість високоякісного обладнання для ультразвукового зварювання пластику та прикладних рішень.

Ми знаємо, що не обслуговувати машину означає відмовлятися від її виробничої вартості.Деякі несправності машинного обладнання викликані неправильним використанням і обслуговуванням людьми.Тому суворе дотримання правильних і професійних методів обслуговування може ефективно продовжити термін служби машини та забезпечити безпеку операторів.Отже, як виконувати щоденне обслуговуванняультразвукові зварювальні апарати?

High power welding machine

Основне обслуговування апарату ультразвукового зварювання
1. Змастіть горизонтальні гвинти
Необхідно регулярно перевіряти горизонтальні гвинти, щоб перевірити, чи вони змащені, щоб забезпечити нормальну роботу машини.
2. Технічне обслуговування фланців
Перевірте, чи заблокований фланець.Якщо він нещільний, це не тільки вплине на ефект зварювання, але й скоротить термін служби зварювального апарату.
3. Залиште положення фіксатора натискної пластини
Під час натискання пластини для фіксації джига відстань у два сантиметри повинна залишатися між валиком і забороняється знімати верхню або нижню форму валика, інакше це призведе до пошкодження джига.

plastic welding machine

4. Отвори натискної пластини потребують обслуговування.
Отвори для шурупів у нижній пластині потрібно збризнути мастилом, щоб запобігти іржавінню бруньок усередині.
5. Змащення та технічне обслуговування канавок типу «ластівчин хвіст».
Якщо частина канавки «ластівчин хвіст» не змащувати протягом тривалого часу, виникне сухе тертя, що унеможливить плавне регулювання висоти форми та фюзеляжу.
6. Зварювальний горнобслуговування
Гвинтову частину зварювального ріжка також потрібно змастити, щоб зберегти гладкість, щоб вона залишалася гладкою під час блокування та розбирання.

Технічне обслуговування обладнання, можна сказати, є суттю продовження терміну служби машини.Завдяки плановому технічному обслуговуванню ми можемо повністю зрозуміти зміни в технічному стані та зношеності обладнання та оперативно усунути небезпеку обладнання на основі результатів перевірки, щоб зменшити витрати на ремонт машини.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.