Ультразвукове зварювання Lingke забезпечує функціональність компонентів медичного обладнання

Вимоги до якості та безпеки для компонентів у медичному секторі дуже високі: крім герметичності, міцності та мінімального утворення часток, валідація процесу та стабільність процесу також є важливими факторами у виробничому процесі.Ультразвукове зварювання Лінгкеможе забезпечити відмінний моніторинг процесів і відстеження, а також збір даних.

 

Напівпроникні мембрани, адаптери та конектори

Ультразвукове зварювання може спокійно впоратися з величезною проблемою зварювання або вбудовування напівпроникних мембран або тонких плівок.Крім того, технологія забезпечує необмежену функціональність, герметичність зварювання та чистоту частинок, а також високу продуктивність.

 

Хірургічні інструментиі функціональні компоненти

Корпус електричних компонентів захищає функціональність чутливих внутрішніх компонентів.Особливо для деталей складної геометрії, таких як шини для хірургічних інструментів, ультразвукове зварювання пропонує рішення з точністю та стабільністю розмірів.

Ємності для рідини та фільтри

Ультразвукове зварювання дозволяє досягти щільного та безшовного зварювання.Процес повністю відповідає всім вимогам, таким як ті, що необхідні для крові та діалізних фільтрів.Вироби медичного призначення– Правильна функція виробу тісно пов’язана з життям пацієнта.

Перев'язувальні та перев'язувальні матеріали для ран

Ламінування або перфорація різних матеріалів, які використовуються в пов’язках для ран, щоб вони залишалися дихаючими, стерильними та м’якими – все це можливо за допомогою ультразвукової технології.Завдяки низькому споживанню енергії ультразвукове зварювання не має негативного впливу на поглинаючу здатність і відчуття.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.