Ультразвукова технологія Lingke для різання та пакування харчових продуктів

Ультразвуковий процес цілком відповідає суворим гігієнічним вимогам харчової промисловості.У харчовій галузі ультразвукова технологія Lingke в основному використовується для нарізання та пакування.

cutting cake

Нарізка їжі

Ультразвукові процеси різання та обробки харчових продуктів пропонують абсолютно новий спосіб різання, нарізання, перенесення, вирівнювання або доставки різноманітних харчових продуктів, оптимізуючи виробництво, мінімізуючи відходи продукту та зменшуючи витрати на технічне обслуговування.
Промислова нарізка м'яких продуктів, таких як м'ясо, хліб, бутерброди, тістечка та тістечка, пред'являє високі вимоги до технології різання та ножів: ріжуча поверхня повинна мати чистий зовнішній вигляд, а ріжучий предмет не повинен бути деформований і прилягати як якомога менше.
Нарізказа допомогою ультразвукової технології Lingke можна значно зменшити тертя між ріжучим предметом та інструментомзварювальний горн, уникаючи адгезії та деформації в процесі різання.Надзвичайно чисті результати різання досягаються навіть при високій швидкості робочого циклу.

food packaging

Упаковка харчових продуктів

Ультразвукові хвилі можуть герметизувати залишки, такі як краплі рідини, невеликі кількості порошку або волокнистого матеріалу, які можуть бути присутніми в зоні герметизації.Для процесу не потрібні клеї та/або розчинники.
Ультразвукова упаковкаущільнення утворюються, коли високочастотна (ультразвукова) механічна енергія передається двом або більше шарам термопластичного матеріалу.Утворює міцні, надійні молекулярні зв'язки між шарами.Майже всі пакувальні матеріали та ламінати з термопластичними ущільнюючими шарами або покриттями підходятьультразвукова пломбування (зварювання)процес.
За допомогою ультразвукової технології Lingke можна досягти як повітронепроникного, так і знімного зварювання, наприклад, збірних стоячих мішків, герметизуючих мішків, плівкової упаковки в трубчасті мішки, упаковки для напоїв, герметизації сопел, чашок, мисок тощо, а також шлангових стрічок. запечатування упаковки, наклеювання етикеток тощо.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.