Lingke Ultrasonics допомагає індустрії сантехніки оновлюватися

У повсякденному житті гігієнічні вироби є споживчими товарами, що швидко обертаються.Завдяки широкому спектру використання та здатності забезпечити споживачів зручним і гігієнічним способом життя, вони мають обов’язкові атрибути споживання.Це також означає, що комфорт, зручність для шкіри, сухість та інші характеристики гігієнічних виробів є факторами, які становлять споживчі покупки.

Будучи провідною компанією в галузі ультразвукового зварювання, Lingke Ultrasonic може надати виробникам сантехнічної продукції серіюіндивідуальний професіоналпослуги та підтримка обладнання.Інноваційні та ефективні процеси зварювання можуть допомогти виробникам збільшити віддачу.

sanitary products

Знизити витрату матеріалів
Знизити витрати і збільшити виробництво
Ультразвукове зварюванняце ефективна, чиста, екологічно чиста та екологічно чиста технологія складання.Порівняно з іншими традиційними процесами зварювання, немає необхідності використовувати додаткові клеї чи інші витратні матеріали.Еластичні еластичні стрічки безперервно пришиваються до виробу за допомогою ультразвукового апарату для зварювання пластику Lingke, щоб досягти ефекту зварювання без слідів здавлювання або бічних витоків.У той же час, оскільки не використовується клей, споживання матеріалу та пов’язані з цим проблеми зменшуються, що може ефективно підвищити ефективність виробництва продукції та знизити витрати на виробництво.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Точна майстерність
Підвищення економічної ефективності
При виробництві та обробці сантехнічних виробів необхідна безперервна технологія виробництва, а ефективність і точність є важливими принципами.Ефективність складання, якість продукту, ступінь зносу, економічність тощо є основними критеріями.Однак ці фактори важко задовольнити за допомогою традиційних процесів.Theобладнання для ультразвукового зварюваннярозроблений компанією Lingke Ultrasonic, може задовольнити численні виробничі потреби виробників.
· Зберігання різноманітних рецептів зварювання, що економить час на налаштування параметрів і підвищує ефективність складання.
·Підтримка системи MES для зменшення кількості браку шляхом контролю показників якості в реальному часі.
·Підтримується самодіагностика несправностей, яка може перевіряти різні функції перемикача фюзеляжу.Коли виникає несправність, можна вчасно надіслати повідомлення про тривогу, щоб зменшити економічні втрати, спричинені несправністю обладнання.

plastic welding series

Персоналізована настройка
Провідник нової ери споживання
У міру того, як доходи жителів і обізнаність щодо гігієни зростають, люди усвідомлюють, що через відмінності в людських тілах вони мають різний досвід і почуття щодо того самого засобу гігієни.Lingke Ultrasonic може допомогти виробникам швидко реагувати на ринковий попит, конкурувати з диференціацією та стати промисловою моделлю.
· Формування: процес ультразвукового зварювання Lingke використовується для цілеспрямованого введення енергії в точки зварювання, щоб забезпечити м’якість і комфорт виробу.
·Різання: за допомогою ультразвукового зварювального обладнання Lingke багатошарові тканини можна пробивати та різати, запечатуючи розрізи без деформації через перегрів, забезпечуючи чисту та свіжу поверхню різання.
·Нанесення друку/ламінування: ультразвуковий зварювальний апарат Lingke може регулювати різну ширину кромки відповідно до потреб, що полегшує виконання точного друкування кромки.

Як надійний партнер компаній, що займаються санітарно-гігієнічною продукцією, Lingke Ultrasonic прагне використовувати сучасне зварювальне обладнання та рішення для подолання проблем зі зварюванням для виробників, задоволення їхніх ефективних і точних виробничих потреб і, зрештою, досягнення очікуваного повернення інвестицій.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.