Lingke Ultrasonic допомагає промисловим інноваціям та модернізації!

Зварювання можна назвати однією з найважливіших технологій сучасного суспільства.У нашому повсякденному житті, від літаків, високошвидкісних поїздів, кораблів, автомобілів та інших транспортних засобів до іграшок, побутової техніки, упаковки харчових продуктів та інших повсякденних потреб, ультразвукове зварювання Lingke присутнє.Можна сказати, що технологія ультразвукового зварювання Lingke відіграє незамінну роль у обробній промисловості.

Lingke Ultrasonic використовуватиме різні методи зварювання при облицюванні виробів з різних матеріалів.У сфері зварювання пластмас існує 6 поширених методів зварювання.Це ультразвукове зварювання, зварювання гарячою пластиною, ротаційне зварювання, високочастотне зварювання та зварювання гарячим розплавом.Окрім машин для зварювання пластику, сьогодні ми розглянемо принципи зварювання та сфери застосування трьох із них!

platic welder

Ультразвукове зварювання
Принципультразвукове зварювання пластмасполягає в тому, щоб генерувати високовольтні та високочастотні синусоїдальні сигнали від генератора сигналів, перетворювати їх у високочастотну механічну вібраційну енергію через перетворювач, а потім поєднувати посилені вібрації з пластиковими деталями, які потрібно зварити через рупор і зварювальну головку. .З іншого боку, високочастотне тертя під високим тиском викликає миттєве плавлення пластикової контактної поверхні при високій температурі.Після припинення ультразвукової хвилі дві пластикові частини зварюються разом після короткого періоду тиску та охолодження.Процес зварювання, як правило, не перевищує однієї секунди, а міцність зварювання може бути настільки ж високою, як і тіло.
Застосовується: нейлон, поліестер, поліпропілен, деякий поліетилен тощо. Широко використовується в різних галузях, таких як електронні прилади, автозапчастини, пластикові іграшки, канцтовари, косметика тощо.

LK-RH3000-ADV-智能型(PLC控制)

Зварювання гарячим розплавом
Металева гаряча плита безпосередньо нагріває поверхню зварювання пластикових деталей до досягнення певної температури плавлення.Гаряча плита виходить, а потім застосовує певний тиск до двох пластикових частин разом і охолоджує їх для досягнення мети зварювання.
Підходить для: зварювання термопластичних пластикових заготовок, таких як PE, PP, нейлон, ABS, акрил тощо, таких як автомобільні комбіновані ліхтарі, баки для води, кільця балансу пральних машин, циліндри для розпилювачів, пилососи та інші ультразвукові вогнетривкі пластикові деталі та великі -заготовки спеціальної форми.

spin welding machine

Спинове зварювання
Під час зварювання одна пластикова заготовка фіксується, а інша пластикова заготовка обертається з високою швидкістю, що приводиться в дію двигуном, змушуючи контактні поверхні двох пластикових заготовок тертися одна об одну та викликати високотемпературне плавлення.Після припинення обертання зовнішній тиск використовується для приводу вгору та вниз частин.Заготовки з’єднуються в одне ціле, стаючи міцним з’єднанням.
Застосовується: ПЕ, ПП, нейлон, ПЕТ та інші круглі трубки, побутові фільтруючі елементи зворотного осмосу, промислові фільтрувальні елементи, медичні фільтрувальні елементи, пластикові стакани, садове приладдя (спринклерні головки, туманоутворювачі, головки для водопровідних труб тощо), іграшкові м’ячі, автомобілі Ротаційні деталі, такі як чашки масляного фільтра для мотоциклів і душові лійки.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.