Дізнайтеся, як використовувати ультразвукові світлодіодні автомобільні ліхтарі Lingke за одну хвилину

Ми часто бачимо різноманітні автомобільні фари.Насправді ці автомобільні ліхтарі тісно пов’язані з апаратами для ультразвукового зварювання пластику, оскільки ультразвукове зварювання пластику можепластикові автомобільні фариразом, щоб сформувати повний автомобільний ліхтар.Отже, нехай Lingke Ultrasonic допоможе вам зрозуміти, як зварюється корпус світлодіодного автомобільного ліхтаря.

factory

TheСвітлодіодні фариЧисто електричні транспортні засоби в основному складаються з шести частин: акрилової маски, кришки з АБС-пластику, чіпових світлодіодних намистин, вологонепроникного м’якого гумового фіксованого рокера та задньої частини з АБС-пластику.Щоб краще досягти водонепроникного рівня перетворення на сигнальний індикатор, під час виробництва, обробки та виробничого процесу слід звернути увагу на багато аспектів.

back car light.

Через вимоги до герметичності під час складання його слід використовувати разом із обладнанням для ультразвукового зварювання.Позбавлення від оригінальної фанери не тільки вирішує проблему високої ефективності, але й забезпечує захист навколишнього середовища та очищення виробничої лінії.

У процесі зварювання слід звернути увагу на наступні аспекти:
1. Під час ультразвукового зварювання слід залишати зазор в 1 мм на основі тривимірної схеми.Надмірне перехідне прилягання легко подряпає поверхню виробу та вплине на зовнішній вигляд під час процесу зварювання.

2. У виробництві виникає проблема використання двох спеціальних інструментів для одного виробу, оскільки для повного складання потрібні дві форми, а при складанні форми необхідно звернути увагу на консистенцію та регулювання поверхні, що контактує з виробом. .Ультразвуковий зварювальний апарат.

Spike welding

3. Враховуючи продуктивність, необхідно обертати та зварювати для формування оновленої версії спеціального інструменту, що не тільки покращує ефективність, але й зменшує людські інвестиції.

Lingke Ultrasonic — перше вітчизняне високотехнологічне підприємство, яке освоїло технологію ультразвукового зварювання тиском із сервоприводом.Вона має технічну команду з 30-річним досвідом роботи в дослідженнях і розробках і виробництві ультразвуку, яка займається розробкою, виробництвом і впровадженням швейцарської технології високопродуктивного обладнання для ультразвукового зварювання пластику.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.