У яких галузях можна використовувати «ультразвуковий апарат для зварювання пластику»?

Ультразвукові апарати для зварювання пластику можна використовувати в багатьох сферах життя, наприклад, у витратних матеріалах для друку, медичному обслуговуванні, автозапчастинах, електронних телекомунікаціях, побутовій техніці, упаковці, іграшках, канцелярських приналежностях, щоденних потребах тощо.

Автозапчастини
Ультразвукові хвилі можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм для зварювання великих або неправильних заготовок, таких як бампери, передні та задні двері, лампи, стоп-сигнали тощо. З розвитком дорогих доріг ультразвукове зварювання все частіше використовується для відбивачів.

Luminous headlights cars

Побутова техніка
Завдяки певному дизайну та налаштуванню прес-форми зварювальний апарат можна використовувати для: портативних абажурів люмінесцентних ламп, парових прасувальних дверей, корпусів телевізорів, прозорих панелей радіо та магнітофона, випрямлячів, тримачів гвинтів для корпусів телевізорів, корпусів протимоскітних ламп, пральних машин зневоднювальні мийки та ін. Герметична, міцна і красива побутова техніка.

електронні
Електронні продукти, такі як флеш-накопичувачі USB, зарядні пристрої, розетки та комп’ютерні корпуси, розроблені з використанням рішень ультразвукової автоматизації, щоб дозволити користувачам досягати великомасштабного виробництва, забезпечуючи при цьому вимоги до якості продукції.

USB-C Type cable connector

Пакет
Ультразвукові зварювальні апарати можна використовувати для звичайних столових одноразових мисок, пакетів для молока тощо, а також для герметизації шлангів і з’єднання спеціальних пакувальних стрічок.

Індустрія канцтоварів та іграшок
Канцтовари та іграшки круглої, квадратної та неправильної форми можна зварювати за допомогою зварювальних апаратів.Завдяки використанню ультразвукової технології вироби виходять чистими, ефективними та міцними, усуваючи потребу у гвинтах, клеях, клеях чи інших допоміжних продуктах, знижуючи виробничі витрати та роблячи вироби більш довговічними.Значно зросла конкурентоспроможність підприємств на ринку.

Щоб отримати більше знань про ультразвук, ласкаво просимо проконсультуватися та звернути увагу на Lingke Ultrasonics
Офіційний сайт компанії:https://www.lingkesonic.com//, ми тут, щоб служити вам від усього серця!

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.