Як технологія ультразвукового зварювання допомагає електронним виробам досягти мініатюрності та легкої ваги?

У структурі електронних виробів дизайн має тенденцію до мініатюризації, сьогодні вимоги до складання продукту мають тенденцію до тонкого.Як переконатися, що обидва для досягнення маленької упаковки пластикового корпусу електронного продукту.Але також головним болем виробника стало врахування продуктивності та зовнішнього вигляду продукту.

адаптер живлення ноутбука ізольовані на білому тлі

Але традиційна технологія пластикової упаковки має багато недоліків (таких як висока вартість, низька продуктивність, крихкість тощо).Тому на упаковці такої продукції необхідно враховувати структуру продукту.Надійність процесу та ефективність виробництва ринок терміново потребує більш економічного.Більш міцна технологія упаковки електронного пластикового корпусу.

Наразі поширені традиційні процеси пакування

Дизайн пряжки:проста експлуатація, низька вартість виробництва.Але невисока міцність виробу і середня надійність.

 

Конструкція гвинта:простий і зручний.Але в процесі обробки потрібно більше аксесуарів.Хоча механічна міцність висока, герметичність упаковки продукту середня.

 

Клейовий дизайн:Хороша сумісність з матеріалами та розмірами оболонки, але висока вартість, довгий час циклу та загальна продуктивність.

Технологія ультразвукового зварювання пластмас

На відміну від традиційного процесу пакування оболонки, технологія ультразвукового зварювання пластику широко використовується в упаковці невеликої форми.електронні виробинаприклад, зарядні пристрої, завдяки значним перевагам процесу.

Витратні матеріали не потрібні, енергозбереження та захист навколишнього середовища

Ультразвукове зварювання Лінгкепроцес не потребує додавання розчинників чи інших допоміжних продуктів, але перетворює електричну енергію в механічну через перетворювач, який забезпечує високошвидкісне тертя між пластиковими оболонками невеликих електронних виробів, що зварюються, та плавиться, охолоджується та затверджується під тиском;в той же час під час обробки не буде утворюватися шкідливий газ, чистий і чистий.

Можна інтегрувати з автоматизованими виробничими лініями для досягнення швидкого та ефективного виробництва

Ультразвукове зварювання Лінгкешвидкість обробки висока, а час зварювання окремого виробу можна регулювати від 0,01 до 9,99 секунд;процес зварювання простий, а операція проста, що значно економить витрати на робочу силу, підвищує ефективність виробництва та забезпечує швидке та ефективне виробництво.

Високий коефіцієнт зварювання та стабільна якість

Параметри зварювання можна відстежувати та контролювати за допомогою допоміжної системи програмного забезпечення.У той же час деякі моделі підтримують експорт даних, щоб допомогти клієнтам покращити якість зварювання.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.