Чи може ультразвукове зварювання пластику бути водонепроникним?

Чи може ультразвукове зварювання пластику бути водонепроникним?Я вважаю, що це питання, яке хвилює багатьох виробників.Зрештою, це пов’язано з дизайном продукту, вартістю та іншими питаннями.

Відповідь Lingke Ultrasonic: Завдяки технології ультразвукового зварювання Lingke він може бути водонепроникним.
Загалом, чи є ультразвукове зварювання пластику водонепроникним, залежить від комплексного впливу багатьох факторів, таких як вибір пластикових матеріалів, конструкція пластикових деталей і параметри процесу зварювання.
Lingke Ultrasonic може забезпечити вам вищу продуктивністьобладнання для ультразвукового зварювання пластмасі технічні рішення, адаптовані до ваших потреб для вирішення проблем гідроізоляції.

welding machine

Вибір водонепроникного матеріалу
З матеріальної точки зору, легше досягти вимог щодо гідроізоляції, використовуючи аморфні пластики;складніше досягти вимог щодо гідроізоляції для напівкристалічних пластмас.

Дизайн пластикових деталей
①Чим більший розмір ультразвукової лінії, тим краща водонепроникність.
② На всій поверхні зварювання має бути замкнута ультразвукова лінія;на кутах ультразвукової лінії необхідна конструкція із закругленими кутами, щоб уникнути накопичення ультразвукового розплавленого матеріалу та вплинути на якість зварювання.
③Порівняно з основним типом, краще використовувати зварювальні поверхні типу канавки та типу зсуву.
④ Необхідно точно розташувати дві зварені пластикові частини.
⑤ Уникайте комплексівультразвукове зварюванняповерхні, такі як нерівні та великі щілини.
⑥Подумайте про додавання ущільнювального кільця

Параметри процесу зварювання
Щоб забезпечити водонепроникність зварювання, першим принципом встановлення параметрів процесу зварювання є збільшення енергії зварювання.Однак надмірна енергія зварювання може спричинити такі дефекти, як поломка та пошкодження пластикових деталей, опіки поверхні та перелив.Необхідно збалансувати обидва, знайти баланс між собою.

factory

Лінке ультразвуковийбула заснована в 1993 році. Компанія займається дослідженнями та розробкою, виробництвом і впровадженням швейцарської технології високопродуктивного обладнання для ультразвукового зварювання пластику.Після 30 років накопичення це перший вітчизняний виробник, який освоїв технологію ультразвукового зварювання тиском із сервоприводом.Якщо ви хочете дізнатися більше про ультразвукове зварювання пластику, будь ласка, не соромтеся запитати нас онлайн, і ми будемо служити вам від щирого серця.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.