Застосування обладнання для ультразвукового зварювання пластику в промисловості автозапчастин

Націлені на досягнення мети розробки «легших, безпечніших, кращих продуктивних і нижчих цін» для автомобільних продуктів.Сучасна технологія автомобільного зварювання швидко розширюється на основі традиційного зварювання матеріалів.І рухається до більш просунутого напрямку розвитку «виробництва прецизійного зварювання».

Серед них,ультразвукове зварювання пластмастехнологія може бути оброблена та сформована одночасно.Що може повною мірою продемонструвати перевагипластикпродуктивність, і запустіть його у виробництво з вищою точністю та високою твердістю.

Інтер'єр темного розкішного автомобіля - кермо, важіль перемикання передач і приладова панель.Машина всередині.Бежеві зручні сидіння, кермо, панель приладів, клімат контроль, спідометр, дисплей.

In промисловість автозапчастин, зварювання є ключовою ланкою у виробництві автозапчастин і кузовів.Який виконує сполучну роль.При цьому модель автомобільного виробу численна, формуюча структура складна.Зварювання деталей потребує більш професійного та стандартизованого виробництва.Вимоги до якості, ефективності та вартості автомобільного виробництва підвищуються.Вирішили, що зварювальна обробка автомобілів потребує прогресу разом із зварювальними технологіями The Times –Ультразвукове зварювання.

В даний час ультразвукова технологія зварювання пластмас успішно використовується при зварюванні автомобільних бамперів.Панель приладів і зварювання панелей приладів, стоп-сигнали, подушки безпеки, ящики для інструментів автомобіля, панелі дверей автомобіля та інші галузі виробництва деталей, пов’язаних із двигунами.

В останні роки багато традиційних металевих деталей також почали замінювати пластиковими.Такі як впускні колектори, голки приладів, посилення радіаторів, паливні баки, фільтри тощо. Постійне зростання та стрімкий розвиток вітчизняних виробників автомобільних марок надали дуже хорошу можливість для застосування та дослідження нових технологій у галузі зварювання. .Ультразвукове зварювальне обладнання з низьким енергоспоживанням, високою ефективністю, нетоксичним і екологічно чистим допоможе розвитку промисловості автозапчастин!

Принцип ультразвукового зварювання

Ультразвукове зварюванняце висока технологія, яка може бути застосована до всіх термоплавких пластикових виробів.Не потребує розчинника, клею та інших допоміжних матеріалів.Підвищення продуктивності, низька вартість, підвищення якості продукції та безпеки виробництва.

Ультразвукове зварювання.Він перетворюємережа змінного струму(190-240 В, 50/60 Гц) у високочастотні сигнали високої напруги через блок живлення, а потім перетворює сигнали у високочастотні механічні вібрації через систему перетворювача та додає їх до пластикових виробів.Між двома частинами пластикового виробу виникає високошвидкісне тертя, температура підвищується.Коли температура досягає точки плавлення самого продукту, з’єднання продукту швидко плавиться.І продукт охолоджується та формується під певним тиском, щоб досягти ідеального зварювання.

Закрити

СТАНЬТЕ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ LINGKE

Станьте нашим дистриб'ютором і розвивайтеся разом.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ ЗАРАЗ

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ.: +86 756 862688

Електронна адреса: mail@lingkeultrasonics.com

Моб.: +86-13672783486 (whatsapp)

3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou District, Zhuhai Guangdong China

×

Ваша інформація

Ми поважаємо вашу конфіденційність і не розголошуємо ваші дані.