Kāpēc ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtām pirms nosūtīšanas jāveic novecošanās pārbaude?

Novecošanās noteikšana attiecas uz procesu, kurā simulē dažādus faktorus, kas saistīti ar produkta novecošanu reālos lietošanas apstākļos, un veic atbilstošus apstākļus pastiprinošus eksperimentus.Šis eksperiments galvenokārt ir vērsts uz plastmasas materiāliem.Parastā novecošana galvenokārt ietver vieglu novecošanu un mitruma un siltuma novecošanu., karstā gaisa novecošana.

Ir īpaši novecošanas noteikšanai izmantota novecošanas telpa, kas tiek izmantota, lai simulētu novecošanas vidi.Novecošanas telpa, kas pazīstama arī kā iedegšanas telpa, ir viena no visbiežāk izmantotajām iekārtām dažādos novecošanas testos, un to plaši izmantoelektronika, datori, sakari un citas jomas.Novecošanas telpas parasti sastāv no aploksnes konstrukcijām, gaisa vadu sistēmām, vadībassistēmas, iekštelpu testēšanas struktūras utt.

Aging test

 

ultraskaņas metināšanas iekārtu ražotāji

Novecojošu māju iezīmes:
1. Pateicoties unikālajam gaisa vadu sistēmas dizainam un elektroniskajai vadības sistēmai, tā var uzturēt augstu temperatūras vienmērīguma pakāpi visā telpā, kas ir daudz augstāka nekā līdzīgiem produktiem.Tāpēc arī temperatūras kontrolei ir jābūt precīzai un ļoti precīzai.
2. Telpas temperatūras iestatīšanas diapazons ir plašs un nepārtraukti regulējams.To var patvaļīgi iestatīt normālās temperatūras diapazonā ~70 ℃.Augstākas temperatūras izstrādājumus var izstrādāt arī atbilstoši klientu augstākām prasībām.
3.Sistēmai ir pilnīgas aizsardzības funkcijas, lai nodrošinātu drošu, ilgstošu, stabilu un bez traucējumiem darbību.
4.Vairāku punktu temperatūras displejs telpā nodrošina precīzu un skaidru uzraudzību.

Būtisks solis ir Lingke ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu novecošanās noteikšana pirms aiziešanas no rūpnīcas.Tajā pašā laikā var būt arī nestandarta aprīkojumspielāgotsatbilstoši ražotāja vajadzībām, un klientiem var tikt piegādāti ultraskaņas iekārtu piederumi.

 

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.