Kādi produkti ir rotācijas metināšanas iekārta ir piemērota metināšanai?

Rotācijas berzes metināšanas iekārtair karstās kausēšanas iekārtas veids, kas var sasniegt labu metināšanas efektu uz plastmasas izstrādājumiem ar augstu stingrību, kas nav piemēroti ultraskaņas metināšanai.

Princips ir izmantot siltumu, kas rodas, rotējot plastmasas sagataves lielā ātrumā un berzējot vienai pret otru, lai izkausētu plastmasas sagatavju saskares virsmu.Rotācijas leņķi var iestatīt, un tas nekavējoties apstāsies iestatītajā pozīcijā.Pēc tam tiek izmantots cilindra spiediens, lai augšup un lejup vērstais darbs saskanētu kopā.Kondensācija kļūst par vienu un kļūst par pastāvīgu saplūšanu.

spin welding machine

Tālāk ir sniegti daži piemērošanas gadījumu piemērigriešanās metināšanas iekārtas.Mēs varam arī no tiem izdarīt secinājumus un labāk izmantot mašīnas mūsu apkalpošanai, lai iekārtu izmantošana neaprobežotos ar to.
1. Sadzīves ūdens attīrītāju un ūdens padeves filtru plastmasas apvalku rotācijas metināšana;
2. PE, PP, neilona un citiem sfēriskiem, cauruļu, benzīna filtru elementiem jābūt novietotiem un pagrieztiem fiksētā leņķī kušanai;
3. Plastmasas izstrādājumi, kuriem jābūt ūdensnecaurlaidīgiem un hermētiskiem, piemēram, divslāņu krūzes, termosa krūzes, lodīšu rotaļlietas, sprinkleru savienojumi utt., ir jāmetina spirāli.

spin welding

Lingke Ultrasonic ir pirmais vietējais augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas pārvalda servovadāmu spiedienuultraskaņas metināšanas tehnoloģija.Tai ir tehniskā komanda ar 30 gadu pieredzi pētniecībā un attīstībā un ultraskaņas ražošanā.Uzņēmums ir apņēmies izstrādāt, ražot un pārstrādāt Šveices tehnoloģijas augstas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtām, kā arī ir apguvis īpaši augstas klases ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju.Ar vairāk nekā 100 zinātnisko pētījumu patentiem un spēcīgu tehnisko spēku tā produkti tiek plaši izmantoti precīzās elektronikas, auto detaļu, medicīnas iekārtu, drukas piederumu, sadzīves tehnikas, kancelejas piederumu, rotaļlietu, pārtikas iepakojuma un citās jomās.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.