Kādi ir ultraskaņas metināšanas procesi tekstilrūpniecībā?

Ultraskaņas metināšanas process tekstilrūpniecībā galvenokārt tiek izmantots neaustos audumos, kas ir piemēroti neausto audumu ultraskaņas metināšanai, ir: apģērbu un bikšu mežģīņu figūra, plecu somas, rokas somas, aizkari, lietusmēteļi, putekļu maskas, iepakojumi un lielākā daļa citi produkti.

ultrasonic sewing

1, ultraskaņas karstā kausēšana vai šūšana
Ultraskaņas siltuma saplūšana vai ultraskaņas šūšana parasti tiek izmantota nepārtrauktu šuvju šūšanai, piemēram, aizsargapģērba, žalūziju apstrādei vai apstrādātu pogcauruļu, apkakles lenšu, saišu uc ražošanai. Šūšana ar iegremdēšanu.Šo procesu var veikt ar atsevišķām šujmašīnām vaiultraskaņas metināšanas iekārtas.

Medical gauze rolls and pads

2, Rotējošo cilindru metināšana, laminēšana
Ultraskaņas cilindra izmantošana tekstilizstrādājumu vai netekstila sintētisko šķiedru izejmateriālu daudzslāņu plata acu struktūrai līmēšanas un laminēšanas procesā, šis process ir dubultā tekstilmateriālu slānis apģērba apdrukas cilindra rotācijā un virkne ultraskaņas metināšanas galviņas veidnes, lai sasniegtu kopējo sieta struktūras platumu metināšanai, laminēšanai, šādā veidā nav atkarīgas no organiskām ķīmiskām līmēm un citiem palīglīdzekļiem, var ražot un pārstrādāt citā savienošanas metodē. Nevar pabeigt ar īpašu apdrukāti tekstilizstrādājumi.Piemēram, šādā veidā var ražot un apstrādāt plaši izmantotos gultas pārklājus, matračus, vienreizējās lietošanas medicīnas preces utt.

ultrasonic cutting

3,Ultraskaņas griešana
Salīdzinot ar citām apstrādes metodēm, ultraskaņas griešana var padarīt auduma izstrādājumu malas gludākas, līdzenākas un neizraisīs izbalēšanu, savilkšanos un citas problēmas.Tajā pašā laikā ultraskaņa var veikt visprogresīvāko blīvējumu, efektīvi novēršot tekstilmateriālu vai tekstilmateriālu bezsaistē.Un sašūtās ​​malas ir konusveida, tādējādi izvairoties no pļaušanas.Ultraskaņas griešanas pielietojumi ietver apkakles logotipu, paklāju, aizkaru, grieztu stūru un rūpniecisko adīšanas dziju lentu griešanu.

Lai iegūtu vairāk zināšanu par ultraskaņu, laipni lūdzam konsultēties un pievērst uzmanību Lingke Ultrasonics
Uzņēmuma oficiālā vietne:https://www.lingkesonic.com//, mēs esam šeit, lai kalpotu jums no visas sirds!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.