Kādas ir atšķirības starp dažādām ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu frekvencēm?

Zemfrekvences vai augstfrekvences ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtas attiecas uz iekārtas frekvenci.Kopējās frekvences ietver 15 kHz, 20 kHz utt. Tās ir dažādas frekvences, kas atlasītas atbilstoši dažādiem metināšanas objektiem.Tātad, kādas ir atšķirības starp dažādām frekvencēm?

Kā piemēru ņemot Lingke ultraskaņas metināšanas iekārtu, tai ir dažādas specifikācijas atbilstoši dažādiem metināšanas priekšmetiem, piemēram, 15 kHz, 20 kHz, 30 kHz, 40 kHz utt.
Plašāk izmantotais ir20kHz ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārta, kas ir piemērots vairumam kausētu termoreaktīvo plastmasu metināšanai.Taču šai frekvencei ir arī savi trūkumi, piemēram, rada nekontrolējamu mehānisku vibrāciju, kas prasa palielināt iekārtas svaru, lai samazinātu vibrāciju.

58731d1878cb7f39a9627b6c73a34c6

Ar zemu frekvenci15kHz, metināšanas rags var radīt zemu vibrācijas frekvenci, garas sērijas rezonansi, un metināšanas kontakta laukums var būt lielāks.Tāpēc 15 kHz priekšrocība ir tā, ka ar to var metināt augstākus izstrādājumus, kā arī var metināt dažas mīkstākas plastmasas, kā arī var metināt detaļas, kas izvairās no metināšanas raga.Dažu inženiertehnisko projektu kompozītmateriālus ar izcilu veiktspēju tik tikko var metināt pie 20 kHz, bet Lingke ultraskaņas frekvence 15 kHz var metināt spēcīgāk.

c7433858afcec4ff1fcbc95e044abca

Starp augstfrekvences30-40kHz ultraskaņas metināšanas iekārta, metināšanas virsma vislabāk ir ierobežota līdz 6,35 mm, tāpēc metinātie izstrādājumi ir ierobežoti arī ar maziem un vidējiem izstrādājumiem.
Augstfrekvences ģeneratora pārveidotājs un metināšanas galviņa ir mazāka izmēra, radot mazāku vibrāciju, padarot augstas precizitātes detaļu metināšanu drošāku, samazinot ciklisko spriegumu, uzlabojot mehāniskās enerģijas un metināšanas ātruma kontroli, kā arī samazinot spiedienu un produktu uz metināšanas. virsmas.Deformācijas rašanās.Parastā kniedēšanas metināšana un punktmetināšana ietilpst augstfrekvences ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu pielietojuma jomā.

L745 ES 左侧

Lingke ultrasonics plastmasas metināšanas iekārtu ražotājam ir 30 gadu pieredze ultraskaņas metināšanā.Mūsu produkcija tiek plaši izmantota dažādās jomās: automobiļu plastmasas detaļās, medicīnas iekārtās, sadzīves tehnikā, neaustos audumos u.c., nodrošinot dažādus uzņēmumus ar kvalitatīviem, stabiliem metināšanas risinājumiem.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.