Kādas ir Lingke Ultrasonics metāla metināšanas priekšrocības?

Ultraskaņas metāla metināšana ir progresīva metālu savienošanas tehnoloģija, kas ir efektīva, uzticama un precīza.Šī metināšanas metode izmanto ultraskaņas vibrāciju, lai panāktu spēcīgu savienojumu starp metāla materiāliem bez karsēšanas, tādējādi var izvairīties no deformācijas un metināšanas materiāla bojājumiem.Tālāk Lingke Ultrasonics iepazīstinās jūs ar priekšrocībāmultraskaņas metāla metināšana.

Ultrasonics Metal Welding

1. Nav nepieciešami papildu materiāli: Metāla metināšana ar ultraskaņu ir cietvielu metināšanas process, kam nav nepieciešami papildu pildvielas vai šķīdinātāji.Tas ļauj izvairīties no stiprības zuduma vai trausluma problēmām, ko rada pildvielas.

2. Augstas kvalitātes metināšana: Tā kā ultraskaņas metāla metināšana rada berzes siltumu ar augstfrekvences vibrāciju, kas ātri mīkstina metāla virsmu un veido saiti, metinātā savienojuma kvalitāte ir augsta.Metināšanas zonā parasti nav poru, defektu vai ieslēgumu, un tai ir labas mehāniskās īpašības un blīvēšanas īpašības.

3. Ātrs metināšanas ātrums: Ultraskaņas metāla metināšanas metināšanas ātrums parasti ir ļoti ātrs, un metināšanu var pabeigt no dažām milisekundēm līdz dažām sekundēm.Šī augstā efektivitāte padara to ideāli piemērotu liela mēroga un nepārtrauktām ražošanas līnijām.

4. Zems enerģijas patēriņš: Salīdzinot ar tradicionālajām siltuma avota metināšanas metodēm, ultraskaņas metāla metināšanai ir mazāks enerģijas patēriņš.Enerģija metināšanas procesā galvenokārt nāk no ultraskaņas vibrācijas, tāpēc tā patērē mazāk enerģijas, kas ir labvēlīga enerģijas taupīšanai un vides aizsardzībai.

5. Piemērojams dažādiem metāla materiāliem: Ultraskaņas metāla metināšanu var izmantot dažādu metāla materiālu, tostarp alumīnija sakausējuma, vara sakausējuma, niķeļa sakausējuma, nerūsējošā tērauda utt., Metināšanai ar plašu pielietojumu klāstu.

Ir svarīgi atzīmēt, ka, lai gan metāla metināšanai ar ultraskaņu ir daudz priekšrocību, ir arī daži ierobežojumi.Piemēram, metināšanas biezums ir ierobežots, tas ir piemērots mīkstākiem metāla materiāliem, un augstas temperatūras metālus ir grūti metināt.Tāpēc atlase un optimizācija ir jāveic atbilstoši konkrētiem apstākļiem praktiskajā pielietojumā.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.