Lingke Ultrasonic Solutions “Pārveidojot” par “Smart”, vēlas, lai jūs redzētu!

Lingke Ultrasonic kā uzticams tehnoloģiju uzņēmums ultraskaņas jomā, nepārtraukti pētot un inovācijas tekstilizstrādājumu jomā, tā novatorisko un efektīvuultraskaņas griešanas mašīnas, ultraskaņas metināšanas iekārtas un citas iekārtas var maksimāli palielināt tekstilizstrādājumu apstrādes kvalitāti un efektivitāti, kas piemērojama dažādiem apstrādes vajadzībām.

Zaļās apstrādes tehnoloģija
Ultraskaņas metināšana kā augsto tehnoloģiju produkts tiek uzskatīta par videi draudzīgu tehnoloģiju, kas var samazināt enerģijas patēriņu līdz pat 75%, salīdzinot ar citiem metināšanas procesiem.Nav nepieciešams pievienot papildu līmi vai citas ķīmiskas vielas, tāpēc palīgmateriālu dēļ nav piesārņojuma vai atkritumu.
Turklāt ultraskaņas metināšana savienojuma zonā ievada tikai mērķtiecīgu enerģiju, nezaudējot efektivitāti siltuma starojuma dēļ.

factory

Konsekventa griešanas un metināšanas blīvējuma kvalitāte
Apstrādājot tekstilizstrādājumus, masveida ražošanas modelis cenšas maksimāli palielināt montāžas līnijas caurlaidspēju un nepārtrauktību, un galvenie noteikumi ir efektivitāte, precizitāte un konsekvence, un Lingke Ultrasonics ir izstrādājisultraskaņas iekārtaskas var nodrošināt visas šīs priekšrocības vienā iepakojumā.
Izmantojot Lingke ultraskaņas griezējus un ultraskaņas metinātājus, var perforēt un sagriezt vairākus auduma slāņus, vienlaikus noblīvējot griezumu bez deformācijas pārkaršanas dēļ, nodrošinot tīru un kraukšķīgu griešanas virsmu.

Vairāku materiālu montāža
Patērētāju modernizācijas apstākļos audumi attīstās funkcionalizācijas, diferenciācijas un apstrādes paņēmienu dažādošanas virzienā, lai palielinātu produktu pievienoto vērtību.Lingkesultraskaņas metināšanas tehnoloģijavar izmantot dažādu materiālu apstrādei, ņemot vērā skaistu metināšanas šuvju īpašības, glītu izskatu un labu kvalitāti, palīdzot ražotājiem samazināt montāžas sarežģītību un izmaksas.

Welding of non-woven fabric

Personalizēts reljefa process
Strauji attīstoties informācijas tehnoloģijām un dažādojot estētiku, tekstilrūpniecībā arvien vairāk tiek izmantota reljefs.Ultraskaņas reljefa procesā materiāls tiek uzkarsēts un pārveidots ar ultraskaņas vibrācijām, ļoti īsā laikā mainot virsmu, viegli radot tekstu un grafiku, kā arī radot unikālus vizuālos efektus.

Ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģija, kas ir nobriedusi tekstilizstrādājumu apstrādes tehnoloģija, var efektīvi apiet problēmas, kas saistītas ar lēnu efektivitāti un lieliem ziņošanas zaudējumiem, kas saistīti ar tradicionālo roku darbu.Ar daudzu gadu pieredzi un zināšanām ultraskaņas tehnoloģiju jomā Lingke Ultrasonics palīdzēs ražotājiem atrast labākos risinājumus mainīgajām tirgus prasībām un izaicinājumiem, izmantojot paraugu analīzi un testēšanu.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.