Vienā minūtē saprotiet, kuri plastmasas izstrādājumi Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārta ir piemērota metināšanai

Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtas arvien plašāk tiek izmantotas plastmasas materiālu metināšanā.Plastmasas metināšanas iekārtas mūsu ikdienā tiek izmantotas daudzos plastmasas izstrādājumos, piemēram, plastmasas krūzēs dzeramajam ūdenim, mobilo tālruņu lādētāju uzlādes galviņām un plastmasas rotaļlietām., auto durvju paneļi un cita metināšana, kur vien skaties, tur var būt ultraskaņas plastmasas metināšanas pielietojumi.

Pirmais irABSmateriāls, kas ir izplatīta termoplastiska plastmasa, ko var iesmidzināt.To parasti izmanto Lego rotaļlietu, bagāžas, sadzīves tehnikas korpusu, automašīnu salonu u.c. izgatavošanai. Tam ir plašs pielietojums.ABS ir stirola kopolimērs, kas ir salīdzinoši viegls, izturīgs, stingrs un ar labu siltumvadītspēju.Tas ir ļoti piemērotsultraskaņas metināšana.

10

Nākamais irPS materiāls, kas ir arī salīdzinoši viegls materiāls ar spēcīgu izturību pret koroziju, lielisku elektrisko izolāciju un labu ķīmisko stabilitāti.Tas ir piemērots arī metināšanai ar ultraskaņas metināšanas iekārtām.Parasto izstrādājumu, piemēram, dekorāciju, kancelejas piederumu, optisko instrumentu un citu priekšmetu, ultraskaņas metināšana.

PMMA (akrils)materiālam ir zemāks kušanas punkts, augstāka gaismas caurlaidība, mazāks blīvums, laba apstrādes veiktspēja un laba stabilitāte.Tas ir vairāk piemērots ultraskaņas metināšanai.Tomēr, apstrādājot caurspīdīgu akrila plastmasu, uzmanieties, lai virsma netiktu saskrāpēta.Un akrila plastmasa ir salīdzinoši trausla, tāpēc ultraskaņas metināšanas spiediena laikam nevajadzētu būt pārāk ilgam, pretējā gadījumā tas radīs plaisas.

Papildus iepriekš minētajai plastmasas materiālu metināšanai ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu pielietojuma jomās ietilpst arī neausto audumu metināšana.Lai iegūtu sīkāku informāciju, varat konsultēties ar profesionālu ražotāju atbilstoši izstrādājuma materiālam.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.