Ultraskaņa palīdz jaunajai enerģijas akumulatoru un materiālu nozarei kļūt lielākai un spēcīgākai

Iekšjauna enerģijaakumulatoru un materiālu rūpniecībā Lingke Ultrasonic izmanto profesionālas tehnoloģijas un metināšanas inovācijas, lai saliktu jaunas paaudzes akumulatoru izstrādājumus, nodrošinot akumulatoru ražotājiem tirgū vadošās progresīvās tehnoloģijas, inovatīvus risinājumus un nepārtrauktas metināšanas pakalpojumus, lai palīdzētu jaunām enerģijas baterijām un materiāliem. Nozare kļūst lielāka un stiprāks.

lithium batteries

Ar globālu uzsvaru uz vides aizsardzību un ilgtspējīgu attīstību jauno enerģijas akumulatoru materiālu nozare ir piesaistījusi lielu uzmanību, un globālās jaunu enerģijas akumulatoru materiālu nozares attīstība ir parādījusi strauju izaugsmes tendenci.Jaunu enerģijas bateriju materiālu izstrāde samazinās atkarību no tradicionālās enerģijas, samazinās enerģijas patēriņu un piesārņojumu, un tas ir ļoti svarīgi vides un ekoloģiskajā aizsardzībā.

ultraskaņas metināšanas iekārta

Ķīna ir pasaulē lielākais jaunu enerģijas transportlīdzekļu tirgus.Jaunā enerģijas akumulatoru materiālu nozare ir izveidojusi noteikta mēroga un rūpniecisko ķēdi.Uz "ekoloģiskas prioritātes ievērošanas, zaļās attīstības un "dubultā oglekļa" izmantošanas fona) jaunās enerģijas akumulatoru materiālu rūpniecība Jaunas enerģētikas nozares attīstībai ir liela nozīme jaunas enerģētikas nozares attīstībā un ilgtspējīgas attīstības veicināšanā. Jaunā enerģētikas materiālu nozare saskarsies arī ar iespējām un izaicinājumiem.

exhibition -Servo ultrasonic welding machine

servo plastmasas metinātājs

Lai saglabātu savas priekšrocības akumulatoru tehnoloģijā un ražošanā, jauniem enerģijas akumulatoru ražotājiem ir nepieciešami partneri, kas var nodrošināt tirgū vadošās progresīvās tehnoloģijas, inovatīvus risinājumus un nepārtrauktu globālu atbalstu.Lingke Ultrasonic var nodrošināt risinājumus no lietojumprogrammu izstrādes līdz produkta ieviešanai.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.