Ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju pieredzes analīze

Veicot ultraskaņas metināšanas darbības, mēs bieži vien nespējam apmierināt produkta lietošanas vajadzības nepareizas darbības dēļ.Saskaņā ar mūsu tehniskās apkopes pieredzi, produkta defekti galvenokārt ir koncentrēti stiprībā, kas nevar sasniegt vēlamo standartu;uz izstrādājuma virsmas parādās skrambas vai plaisas;produkts ir izkropļots vai balts.(balināšana);izstrādājuma iekšējo daļu bojājumi;zibspuldze vai urbumi uz izstrādājuma;izmēru nestabilitāte pēc izstrādājuma metināšanas.
Tikai atrodot problēmu, mēs varam to atrisināt.Tikai precīzi nosakot produkta atteices cēloni, mēs varam ar to tikt galā ātri un efektīvi.

Welding plastic products

1. Intensitāte nevar atbilst vēlamajam standartam
Ultraskaņas metināšanas darbību stiprums nekad nevar sasniegt viengabala formēšanas spēku.Var tikai teikt, ka tas ir tuvu viengabala molding stiprībai.Nepieciešamajiem metināšanas izturības standartiem ir jābalstās uz vairāku faktoru sadarbību.Tāpēc, lietojotultraskaņas plastmasas metināšana, jums jāņem vērā materiāla izturība.Saderība, plastmasas materiālu kušanas temperatūras atšķirība, plastmasas materiālu blīvums.

2. Rētas vai plaisas uz izstrādājuma virsmas
Ultraskaņas operācijas radīs lielu siltumenerģiju tiešā saskarē ar plastmasas izstrādājumu virsmu un vibrācijas pārraidi.Tāpēc, lai novērstu šo darbības trūkumu, ir jāņem vērā tādi koordinējošie faktori kā jauda (segmentu skaits), metināšanas laiks un dinamiskais spiediens.

Spike welding

3. Izstrādājums ir deformēts un deformēts
Izstrādājuma deformācijai ir trīs galvenie iemesli: korpuss un metināmais objekts nevar sakrist viens otram leņķu vai loku dēļ, izstrādājums ir plāns (2 mm robežās) un garums pārsniedz 60 mm, kā arī izstrādājums ir deformēts un izkropļotas iesmidzināšanas formēšanas spiediena un citu apstākļu dēļ.

4. Produkta iekšējo daļu bojājumi
Produkta bojājumu iemesli pēc ultraskaņas metināšanas ir šādi: ierīces jaudaultraskaņas metināšanas iekārtair pārāk spēcīga;ultraskaņas enerģijas pastiprinātāja enerģijas izvade ir pārāk spēcīga;apakšējās veidnes stiprinājuma sprieguma punkts ir pakārts gaisā un ir bojāts ultraskaņas vadīšanas vibrācijas dēļ;plastmasas izstrādājums ir augsts un plāns, un tam ir apakšējais taisns leņķis, neiestatot R leņķi uz bufera un kanālu enerģiju;nepareizi ultraskaņas apstrādes apstākļi;plastmasas izstrādājuma balsti vai trauslās daļas tiek atvērtas uz plastmasas veidnes atdalīšanas līnijas.

welding machine

5. Produkts rada pārplūdi vai urbumus
Iemesli produkta uzplaiksnījumam vai urbumiem pēc ultraskaņas metināšanas ir šādi: ultraskaņas jauda ir pārāk spēcīga;ultraskaņas metināšanas laiks ir pārāk garš.
Gaisa spiediens (dinamisks) ir pārāk liels;augšējās veidnes apakšējais spiediens (statiskais) ir pārāk liels;augšējās daļas enerģijas izplešanās koeficientspelējums (HORN)ir pārāk liels;plastmasas izstrādājuma drošinātāju līnija ir pārāk ārpusē, pārāk augsta vai bieza.

6. Izstrādājuma izmēru pēc metināšanas nevar kontrolēt pielaides robežās.
Ultraskaņas metināšanas operācijās izstrādājumu nevar kontrolēt pielaides diapazonā šādu iemeslu dēļ:
Mašīnas stabilitāte (enerģijas pārveide nepievieno drošības koeficientu; plastmasas izstrādājuma deformācija pārsniedz dabisko ultraskaņas saplūšanas diapazonu; stiprinājuma pozicionēšana vai nestspēja ir nestabila; ultraskaņas augšējās veidnes enerģijas izplešanās jauda nesadarbojas; metināšanas apstrādes apstākļi nepievieno drošības koeficientu.

Izmantojot analīzes tabulu, mēs varam iegūt iepriekšēju izpratni par vairāk ultraskaņas plastmasas metināšanas materiāliem.Ja jums ir vairāk jautājumu par ultraskaņas metināšanas darbībām, laipni lūdzam ienākt Lingke Ultrasonic oficiālajā tīmekļa vietnēhttps://www.lingkesonic.com//tiešsaistes konsultācijām.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.