Šajā rakstā ir aprakstīti “Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtas” veidņu kalibrēšanas soļi.

Kad ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārta darbojas, ir jāveic veidņu regulēšana, veidņu kalibrēšana un citi darbi.Tātad, kā veikt veidņu kalibrēšanu?Redzēsim, kā to izdarīt tālāk!

Lai sasniegtu iekārtas maksimālo jaudu, pēc iespējas jāsaīsina attālums starp augšējo metināšanas veidu un sagatavi, bet jāsaglabā sagataves novietošanai un noņemšanai nepieciešamais augstums.Paceļamā galda maksimālais gājiens ir 75 mm.Pirms regulēšanas pārliecinieties, vai augšējam metināšanas veidam ir maksimālais gājiens, un nepieskarieties sagatavei.

L3000 ES主图4

a) Ievietojiet iekārtu manuālajā režīmā, noregulējiet spiediena pogu tā, lai manometrs apstātos pie aptuveni 0,2 Mpa (minimālais spiediens, kas liek metināšanas ragam pacelties)
b) Novietojiet apakšējo daļumetināšanas veidneuz darba virsmas un pēc tam ievietojiet sagatavi apakšējā metināšanas veidnē.

c) Atskrūvējiet iekārtas korpusa bloķēšanas rokturi, pagrieziet pacelšanas rokratu tā, lai attālums starp augšējo metināšanas veidni un apstrādājamo priekšmetu būtu lielāks par 75 mm, un pievelciet bloķēšanas rokturi.
d) Ar abām rokām nospiediet abas palaišanas pogas, lai nolaistu augšējo metināšanas veidni.
e) Atskrūvējiet četras metināšanas galviņas stiprinājuma skrūves, pagrieziet augšējo metināšanas veidni, lai tā atbilstu sagatavei, un pēc tam pievelciet četrasmetināšanas ragsstiprinājuma skrūves.

welding horn mold

f) Atskrūvējiet ierobežojošo skrūvi un pagrieziet ierobežojošo skrūvi (M12x1), lai tā pieskartos pacelšanas platformai.Nospiediet avārijas pacelšanas pogu, lai paceltu augšējo metināšanas veidni, un pēc tam pagrieziet ierobežojošo skrūvi par aptuveni 7 mm.
g) Nospiediet abas starta pogas ar abām rokām, lai nolaistu augšējo metināšanas veidu.Atskrūvējiet mašīnas korpusa bloķēšanas rokturi, pagrieziet pacelšanas rokturi, lai pakāpeniski pazeminātu augšējo metināšanas veidni, un vienlaikus pārvietojiet apakšējo metināšanas veidni, lai darba virsmas un augšējās metināšanas veidnes saskares virsma būtu vienāda, un bloķējiet iekārtas korpusu. bloķēšanas rokturis.

h) Nospiediet avārijas pacelšanas pogu, lai paceltu metināšanas ragu, pagrieziet stiprinājuma skrūvi un ļaujiet tai nokrist apmēram 2 mm.Pēc noteikta izmēra sagataves noņemiet darbības laika ierobežojuma stiprinājuma skrūvi no pacēlāja.Tomēr, ja tajā nav sagatavesmetināšanas veidne, regulēšanas skrūve bloķē kontaktu starp augšējo un apakšējo metināšanas veidni, tādējādi pasargājot apstrādājamo priekšmetu no bojājumiem.
i) Izmantojiet skrūves spiediena plāksni, lai piestiprinātu apakšējo metināšanas veidni uz darbagalda

ultrasonic composite horn

ultraskaņas kompozīta rags

j) Iepriekš minētās darbības ir korektūras secība.
Pareizāka veidnes kalibrēšana: Pārbaudot metināšanu, noregulējiet pārbaudes laikā.Izmantojiet pārneses papīru starp sagatavi un augšējo metināšanu.Pēc tam, kad augšējā metināšanas veidne ir nospiesta, ievērojiet uz baltā papīra redzamo ievilkumu un nosakiet ievilkuma dziļumu., izmantojiet plānas blīves, lai noregulētu metināšanas veidnes dibenu, lai vienmērīgi nospiestu sagataves metināšanas virsmu.
k) Plaši noregulējiet modeļa metināšanas raga virzienu un līmeni ar skrūvēm.

Lai iegūtu vairāk zināšanu par ultraskaņu, laipni lūdzam konsultēties un pievērst uzmanību Lingke Ultrasonics
Uzņēmuma oficiālā vietne:https://www.lingkesonic.com//, mēs esam šeit, lai kalpotu jums no visas sirds!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.