Vēlamā servo ultraskaņas metināšanas iekārtas izvēle — Lingke Ultrasonics

Servo ultraskaņas metināšanas iekārta ir moderna automatizēta metināšanas iekārta.Salīdzinot ar tradicionālajām cilindru tipa ultraskaņas metināšanas iekārtām, Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas var efektīvi izvairīties no metināšanas efektiem, ko izraisa ārēji faktori, piemēram, metināšanas kvalitātes atšķirības nestabila gaisa spiediena dēļ.

Lingke servo ultraskaņas metinātājsizmanto servomotora vadību, kam ir lielākas priekšrocības dažiem maziem un precīziem izstrādājumiem.Metināšanas rezultāts ir tāds pats kā metināšanas iestatījumi, un metināšanas prasības var izpildīt ļoti precīzi.
Attīstoties rūpnieciskajai ražošanai, Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas tiek plaši izmantotas dažādās nozarēs.Nākotnē ultraskaņas metināšanas iekārtu pielietojuma jomas turpinās paplašināties, ļaujot ražot arvien vairāk produktu ar augstu efektivitāti, uzticamību un stabilitāti.

L3000 Servo ultrasonic plastic welder

Piemērošanas jomaLingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta
Automobiļu rūpniecība: Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas tiek plaši izmantotas automobiļu rūpniecībā priekšējo lukturu, aizmugurējo lukturu, gaisa spilvenu, priekšējo spārnu, buferu, virsbūvju, durvju un citu sastāvdaļu metināšanai.

Elektronikas nozare: Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta tiek plaši izmantota elektronikas nozarē, lai metinātu U disku plastmasas daļas, tālvadības pults pildspalvas, maršrutētājus, barošanas bankas, mobilo tālruņu piederumus, attēlveidošanas iekārtas, skaļruņu korpusus un citus produktus.

Drukāšanas palīgmateriāli: Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta tiek plaši izmantota drukāšanas palīgmateriālos, piemēram, plastmasas apvalkos, tintes kasetnēs, tintes pudelēs, tonera kasetnēs, lentēs, printeros utt. Ultraskaņas metināšanas iekārtas var sasniegt efektīvu un precīzu metināšanu, uzlabot ražošanas efektivitāti un samazināt izmaksas.

Medical product

Medicīnas nozare: Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas tiek plaši izmantotas medicīnas nozarē medicīnas ierīcēm, medicīniskajam iepakojumam, ķirurģiskiem halātiem, kultūras pudelēm, ventilatoriem utt. Pateicoties augstajām medicīnas produktu higiēnas prasībām, ultraskaņas metināšanas iekārtas var nodrošināt bez putekļiem un piesārņojumu. -bezmaksas metināšana, lai nodrošinātu produkta tīrību.

Lingke Ultrasonicsir pirmais vietējais uzņēmums, kas apguvis servovadāmā spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju, un tam ir spēcīga tehniskā izturība.Lingke Ultrasonics ir eksperts ultraskaņas iekārtu jomā ar 30 gadu pieredzi šajā nozarē.Tās profesionālajai tehniskajai komandai ir daudzu gadu pieredze pētniecībā un attīstībā, projektēšanā un apkopē.Ja rodas problēmas saistībā ar servo ultraskaņas metināšanu, mēs esam gatavi konsultēties tiešsaistē.Atbildiet uz jūsu jautājumiem un sniedziet konsultāciju.

 

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.