Pirmo reizi parādīsim Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas veiktspēju

Nepārtraukti attīstoties zinātnes un tehnoloģiju līmenim, Ķīna ir sasniegusi daudzas pirmās.Pēc vietējā ražojuma lidmašīnas C919 oficiālās ekspluatācijas maija beigās notika vēl viens nozīmīgs notikumskuģu būves jomājūnija sākumā Ķīnas pirmais liela mēroga vietējā tirgū ražotais kruīza kuģis tika oficiāli nodokstēts un nākamajā mēnesī dosies jūrā izmēģinājuma reisā.

Ķīnasaugstākās klases viedā ražošana, ko pārstāv iekšzemē ražoti lielie kruīza kuģi un iekšzemē ražotas lielas lidmašīnas, ir veicinājusi arī saistīto industriālo ķēžu attīstību, vienlaikus cenšoties demonstrēt savas ražošanas iespējas, tehnisko spēku, servisa līmeni un kanālu priekšrocības starptautiskajā tirgū.

Kā viena no trim galvenajām augstākās klases viedās ražošanas nozares tehnoloģijām, metināšanas tehnoloģijas un metināšanas iekārtas tiek arī nepārtraukti modernizētas un atjauninātas pēc nozares attīstības, un veidojas privātu ultraskaņas metināšanas iekārtu ražotāju grupa.
Nesen Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (saukta parLingke ultraskaņa) ir nepārtraukti izlauzies cauri ultraskaņas tehnoloģiju sašaurinājumam, nepārtraukti uzkrājot pētniecību un attīstību, un izlaidusi jaunu servo ultraskaņas metināšanas iekārtu sēriju, kas neatkarīgi izstrādāta un izstrādāta, laužot ārvalstu monopolstāvokli šajā tehnoloģijā.

Saskaņā ar Lingke darbinieku teikto, visi šie jaunizveidotie servo ultraskaņas sērijas modeļi ir piemērotiinteliģenta servo ultraskaņas vadības sistēmaneatkarīgi izstrādājis Lingke, un sadarbojas ar augstas precizitātes servomotora piedziņu pilnīgai slēgta cikla vadībai, kas var uzlabot metināšanas procesa atkārtojamību un precizitāti.Augsta uzticamība, līdz 0,005 mm metināšanas precizitāte, cilvēki ir ļoti gaidīšanas vērti.

“Šim modelim ir jauns Xn režīms, kas ir ļoti piemērots dažādu izstrādājumu metināšanai uz mūsu montāžas līnijas.Vienkārši iestatiet datus, uzraugiet visu procesu un varat arī novērtēt un apstrādāt metināšanas izstrādājumu kvalitāti.Tas ir patiešām viegli lietojams! ”Ling Branch klienti mums stāsta.

Ķīna enerģiski attīsta augstākās klases ražošanu.Neatkarīgi no tā, vai tas ir valsts smagais ierocis vai galvenais tehnoloģiskais sasniegums nedaudz nišas jomā, ar to var lepoties.“Mēs turpināsim uzstāt uz inovatīvu pētniecību un attīstību, lai veicinātu attīstībuultraskaņas metināšanas tehnoloģijaĶīnā."sacīja attiecīgā par Lingke Ultrasonic atbildīgā persona.

 

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.