Labākā akumulatoru savienošanas tehnoloģija – Lingke ultraskaņas metināšana

Mūsdienās prasības akumulatoru produktiem kļūst daudzveidīgākas un sarežģītākas.Papildus precizitātei un minimālajam daļiņu sastāvam procesa validācija un izsekojamība ir arī svarīgi kvalitātes kritēriji.Lingke ultraskaņas metināšana neapšaubāmi ir labākā savienošanas tehnoloģija saskaņā ar šo tendenci.

 

Maciņu baterijas un mīkstie maciņi

Ultraskaņas metināšana piedāvā alternatīvutermiskā blīvēšanano elastīgiem LIB mīkstajiem apvalkiem.Akumulatora bojājuma risku var samazināt, saīsinot cikla laiku un izmantojot aukstos ultraskaņas metināšanas instrumentus, nevis termisko blīvējumu.

Akumulatora vadība

Augstas veiktspējas enerģijas uzglabāšanas sistēmu attīstība ir paplašinājusi tirgus pieprasījumu pēc novatoriskām un izturīgām akumulatoru sistēmām.Tam ir nepieciešamas vismodernākās kopnes, kas spēj pārsūtīt milzīgu jaudu.Ultraskaņas metināšana ir efektīvs ražošanas process.Lingke Ultrasonic spēj izgatavot augstas kvalitātes metināšanas šuves vienas sekundes cikla laikā, izmantojot augstas kvalitātes, augstas veiktspējas instrumentus un ģeneratorus (līdz 12kW). Šādiem savienojumiem būs lieliskas strāvas pārvades spējas, minimāla kontaktu pretestība un lieliska izturība.

Alumīnija un vara savienošana bieži vien kļūst par grūtībām automatizēt metināšanas procesu.Ultraskaņas metāla metināšanair lielisks risinājums šo divu materiālu pastāvīgai savienošanai.

Papildus tehnoloģiski progresīviem produktiem Lingke Ultrasonic sniedz arī kvalitatīvus un padziļinātus pielietojuma pakalpojumus un veic metināšanas darbus, īpaši ņemot vērā kvalitātes un ekonomiskos aspektus.Mūsu klientiem mēs darbojamies kā konsultanti un lietojuma problēmu risinātāji krāsaino metālu ultraskaņas savienošanā.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.