"Ultraskaņas plastmasas metināšanas" priekšrocības palīdz uzlabot produktu ražošanas efektivitāti

Ultraskaņas metināšana ir metināšanas metode, kurā divi termoplastiskās plastmasas gabali tiek sakausēti kopā berzes un siltuma dēļ, kas rodas starp virsmas molekulām ultraskaņas vibrācijas ietekmē.
Ultraskaņas metināšana metināšanas laikā ir ļoti ātra.Metināšana var būt veiksmīga vienas sekundes laikā.Tas ne tikai ietaupa laiku,ultraskaņas metināšanair arī šādas priekšrocības:

Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtas iekārtas ir viegli uzstādāmas un darbināmas.Lai sāktu pārstrādi un ražošanu, tas tikai jāsavieno ar elektrību un gāzi.Operatoriem nav nepieciešama īpaša apmācība, viņiem ir tikai jānospiež poga, lai paņemtu un novietotu detaļas.)

Metināšanas kvalitāte ir augsta.Ultraskaņas metināšana var nodrošināt nemanāmu metināšanu, un var tikt garantēta ūdens un gaisa necaurlaidība.Apstrādājot plastmasas detaļas, nebūs dūmu, smakas un darba vides piesārņojuma.)

welding horn mold

Augsta drošība.Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārta tiek vadīta ar divām pogām, nodrošinot darbības drošību.Īpašos apstākļos var uzstādīt kājas slēdzi.

Produkta konsistence ir augsta.Iekārtu kontrolē cilindrs.Kad visi metināšanas parametri ir iestatīti, metinātajiem izstrādājumiem būs augsta konsistence un zems lūžņu daudzums.

Ultraskaņas metināšana ir ļoti daudzpusīga.Lai uzlabotu aprīkojuma izmantošanu, dažādiem produktiem ir jāpielāgo tikai īpašas ultraskaņas veidnes.

Ultraskaņas metināšanu ir viegli automatizēt. Ultraskaņas metināšanas iekārtasir izejas un ievades signāli, un tas ir tikai jāsavieno ar automatizācijas aprīkojumu, kas ļauj viegli realizēt iekārtu automatizāciju.

L4000 ES

Ultraskaņas metināšana tiek plaši izmantota, taču tai ir augstas prasības attiecībā uz metināšanas materiālu formu.Lingke Ultrasonic var nodrošināt uzņēmumiem pielāgotu ultraskaņas metināšanas pakalpojumu dizainu, sniegt specializētu tehnisko atbalstu atbilstoši klientu vajadzībām un atrisināt tādas problēmas kā metināšanas grūtības, ko izraisa metināšanas materiālu sarežģītā forma.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.