Servo ultraskaņas metināšanas iekārta: pirmā izvēle augstas precizitātes kontrolei

Kopš šī gada sākuma,jaunas enerģijas automobiļu rūpniecībair bieži piedzīvojis labas ziņas.Tiek ziņots, ka, valstij paātrinot jaunās enerģijas transportlīdzekļu enerģijas papildināšanas sistēmas ekoloģisko būvniecību, tādi uzņēmumi kā CATL un Jikrypton Intelligent Technology stiprina tehnoloģisko kopražošanu saistībā ar jaudas akumulatoriem, pabeigtiem transportlīdzekļiem, enerģijas papildināšanu un citiem aspektiem, paātrinot tehnoloģiskās inovācijas. un nozares sadarbības uzlabošana.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns enerģijas transportlīdzeklis vai ar tradicionālu degvielu darbināms transportlīdzeklis, metināšana ir galvenā saikne auto detaļu un virsbūves ražošanā, spēlējot īpašu lomu iepriekšējā un nākamā savienošanā, īpaši metināšanas laikā.

Precizitāte ir spēja kontrolēt metināto izstrādājumu kvalitāti, kas ietekmē metināto izstrādājumu kvalitātes stabilitāti.Jo augstāka ir precizitāte, jo augstāka ir precīzās metināšanas pakāpe metināšanas procesā, jo mazāka ir metinātās sagataves kļūda un stabilāka kvalitāte.

 

Automobiļu rūpniecībā augstas precizitātes kontrole metināšanas laikā var nodrošināt izstrādājuma montāžas precizitāti un izmēru stabilitāti, kā arī var samazināt plāno plākšņu daļu precizitātes novirzi pirms metināšanas un termisko spriegumu un deformāciju pēc metināšanas.Pirmā izvēle augstas precizitātes kontrolei ir Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta.

Saprotams, ka Lingkeservo ultraskaņas metināšanas iekārtair neatkarīgi izstrādājis un projektējis LINGKE ULTRASONICS CO., LTD.(saukts par Lingke Ultrasonic).Lingke Ultrasonic ir arī pirmais ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu ražotājs Ķīnā, kas ir apguvis servovadīta spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju.

Saskaņā ar attiecīgās tehniskās personas teikto, Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta izmanto viedo servo.ultraskaņas vadības sistēmaneatkarīgi izstrādājis Lingke, un tas sadarbojas ar augstas precizitātes servomotora piedziņu pilnībā slēgta cikla vadībai, kas var uzlabot metināšanas procesa atkārtojamību un precizitāti un sasniegt metināšanas precizitāti.0,005 mmun metināto izstrādājumu “vienas pieturas” kvalitātes kontrole ir ļoti piemērota izmantošanai tādās nozarēs kā medicīnas aprīkojums, automobiļu elektronika, precīza elektronika, šķidruma filtri, USB diski, USB interfeisa spraudņi un mobilo tālruņu piederumi.Tirgus izredzes ir plašas..

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.