Ultraskaņas ģeneratora un ultraskaņas devēja atbilstošs dizains

Dizainsultraskaņas ģeneratorsun ultraskaņas devēju saskaņošana sastāv no diviem aspektiem:

Pirmkārt, saskaņojot ģeneratoru arultraskaņas devējsizejas nominālā elektriskā jauda, ​​kurai ģeneratoram ir nepieciešama optimāla slodzes vērtība, lai devēja pretestības radītā nominālā jauda tiktu izvadīta optimālā slodzē, tas ir, pretestības pārveidošanas efekts;

28kHz 1200W

Otrais ir saskaņot ģeneratora izejas efektivitāte ir visaugstākā, tas ir saistīts ar to, ka ultraskaņas devējam ir elektrostatiskā pretestība, kā rezultātā izejas sprieguma darba frekvence un strāvai ir noteikta fāzes atšķirība, tāpēc izejas jauda nav vēlamā. maksimālā jauda, ​​lai ģeneratora izejas efektivitāte tiktu samazināta, lai ģeneratora jauda.
Tāpēc, ģeneratora izejas un uz vai uz virkni pretēju pretestību, lai ģenerators slodze tīra pretestība, tas ir, lomu tuning.Var redzēt, ka spēles kvalitāte tieši ietekmē jaudas ultraskaņas avota ģenerēšanu un efektivitāti.

factory 2 (1)

Lingke Ultrasonicsir ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu ražotājs, kas nodarbojas ar augstas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu pētniecību un attīstību, Šveices tehnoloģiju ražošanu, pārstrādi, apguvis vairāk nekā simts zinātniskās pētniecības patentu, bet arī pirmais vietējais galvenais servo vadības spiediena ultraskaņas aprīkojums. metināšanas tehnoloģija, spēcīga tehniskā izturība.Mēs vienmēr esam gatavi atbildēt uz jūsu jautājumiem un sniegt padomu, lūdzu, sazinieties ar mums.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.