Ultraskaņas metināšanas iekārtas apkopes saturs

Tā kā ultraskaņas metināšanas zīmols, kas atrodas Ķīnā un saskaras ar pasauli – Lingke Ultrasonics, tā ultraskaņas metināšanas iekārtas ir plaši izmantotas trīs galvenajās plastmasas nozarēs,neaustie audumiuniepakojums, un tas ir nodrošinājis lielu skaitu augstas kvalitātes ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu un pielietojuma risinājumu.

Mēs zinām, ka mašīnas neapkopšana nozīmē atteikties no tās ražošanas vērtības.Dažas mašīnu iekārtu kļūmes rodas cilvēku nepareizas lietošanas un apkopes dēļ.Tāpēc, stingri ievērojot pareizas un profesionālas apkopes metodes, var efektīvi pagarināt iekārtas kalpošanas laiku un nodrošināt operatoru drošību.Tātad, kā veikt ikdienas apkopiultraskaņas metināšanas iekārtas?

High power welding machine

Ultraskaņas metināšanas iekārtas galvenais apkopes saturs
1. Eļļojiet horizontālās skrūves
Lai nodrošinātu normālu iekārtas darbību, horizontālās skrūves ir regulāri jāpārbauda, ​​vai tās ir ieeļļotas.
2. Atloku apkope
Pārbaudiet, vai atloka ir bloķēta.Ja tas ir vaļīgs, tas ne tikai ietekmēs metināšanas efektu, bet arī saīsinās metināšanas iekārtas kalpošanas laiku.
3. Atstājiet spiediena plāksnes fiksatora pozīciju
Nospiežot plāksni, lai fiksētu fiksatoru, jāatstāj divu centimetru atstatums starp plāksni, un ir aizliegts noņemt plātnes augšējo vai apakšējo veidni, pretējā gadījumā tas radīs saspiešanas bojājumus.

plastic welding machine

4. Spiediena plāksnes caurumiem nepieciešama apkope.
Apakšējās plāksnes skrūvju caurumi ir jāapsmidzina ar smēreļļu, lai iekšpusē esošie pumpuri nerūsētu.
5. Dobastes rievu eļļošana un apkope
Ja beļģu astes rievas daļa netiek ieeļļota ilgu laiku, radīsies sausā berze, kas neļaus vienmērīgi regulēt veidnes un fizelāžas augstumu.
6. Metināšanas ragsapkope
Arī metināšanas taures skrūves daļa ir jāieeļļo, lai saglabātu gludumu, lai tā varētu palikt gluda bloķēšanas un demontāžas procesa laikā.

Var teikt, ka iekārtu apkope ir mašīnas kalpošanas laika pagarināšanas būtība.Veicot regulāru apkopi, mēs varam pilnībā izprast aprīkojuma tehniskā stāvokļa un nolietojuma izmaiņas un nekavējoties novērst aprīkojuma apdraudējumus, pamatojoties uz pārbaudes rezultātiem, lai samazinātu mašīnas remonta izmaksas.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.