Lingke ultraskaņas metināšanas tehnoloģija — jauni transportlīdzekļi ar enerģiju

Līdz ar zinātnes un tehnikas attīstību un progresu.Jauni enerģijas transportlīdzekļi mūsdienās ir aktuāls temats automobiļu rūpniecībā, un ar tiem saistītās tehnoloģijas arī pastāvīgi tiek ieviestas jauninājumiem un attīstībai, un nākotnē tās kļūs viedākas un automatizētākas.Kā svarīga izvēle nākotnes transportam, jauniem enerģijas transportlīdzekļiem ir milzīgs tirgus potenciāls un attīstības perspektīvas.Ultraskaņas metināšanas iekārtas tehnoloģija ir kļuvusi par savienojuma veiduautomobiļu daļas.

Kā mēs visi zinām, metināšanas prasības jaunu enerģijas transportlīdzekļu daļām ir diezgan augstas, un metināšanas precizitāte un produktu ražošanas kvalitāte tiek stingri kontrolēta.Kā modernu rūpniecisko metināšanas iekārtu ražotājam Lingke Ultrasonics ir augstas efektivitātes, stabilitātes, precizitātes un augstas precizitātes priekšrocības.Tā ir svarīga saikne auto detaļu metināšanā un jaunu enerģijas transportlīdzekļu virsbūves ražošanā.

New energy vehicle

Lingke ultraskaņas metināšanas iekārtas pielietojums jaunos enerģijas transportlīdzekļos
1. Strāvas akumulatora lauks: Ultraskaņas metināšanas iekārta ir piemērota dažādiem pielietojuma scenārijiem, piemēram, litija akumulatora cilpas metināšanai, PACK metināšanai, kompozītmateriāla strāvas kolektora ātrgaitas šuvju metināšanai un niķeļa-ūdeņraža akumulatora pozitīvo elektrodu gabalu metināšanai, īpaši litija akumulatorā. -layer tab metināšanas process Tam ir neaizvietojama loma un ir nepieciešams aprīkojums jaudas akumulatoru elementu ražošanas un montāžas procesā.

2. Pusvadītāju lauks: Ultraskaņas termināļu metināšana ir aizstājusi tradicionālo lodēšanas procesu, jo īpaši automobiļu klases IGBT terminālu metināšanu, kam ir liels pieprasījums.

3. Automobiļu vadu instalācijas lauks: Ultraskaņas metināšanas iekārtas galvenokārt tiek izmantotas metināšanas vadu instalācijām, piemēram, jaunu enerģijas transportlīdzekļu savienojuma līnijām, uzlādes pāļu savienojošām līnijām un sadzīves tehnikas savienojuma līnijām.

Iepriekš minētā ir Lingke Ultrasonic kopīgotā informācija.Ja jūs interesē Lingke Ultrasonic, laipni lūdzam uzņēmuma oficiālajā tīmekļa vietnē:https://www.lingkesonic.com//lai saņemtu tiešsaistes konsultāciju, mēs esam priecīgi jūs apkalpot!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.