Lingke ultraskaņas metināšana nodrošina medicīnas ierīču komponentu funkcionalitāti

Kvalitātes un drošības prasības komponentiem medicīnas sektorā ir ļoti augstas: papildus hermētiskuma, izturības un minimālas daļiņu rašanās, procesa validācija un procesa stabilitāte ir arī svarīgi faktori ražošanas procesā.Lingke ultraskaņas metināšanavar nodrošināt lielisku procesa uzraudzību un izsekojamību, kā arī datu ieguvi.

 

Puscaurlaidīgas membrānas, adapteri un savienotāji

Saskaroties ar milzīgo izaicinājumu, kas saistīts ar puscaurlaidīgu membrānu vai plānu plēvju metināšanu vai iegulšanu, ultraskaņas metināšana var tikt galā ar to mierīgi.Turklāt tehnoloģija nodrošina neierobežotu funkcionalitāti, metināšanas hermētiskumu un daļiņu tīrību, kā arī augstu jaudu.

 

Ķirurģiskie instrumentiun funkcionālie komponenti

Elektrisko komponentu korpuss aizsargā jutīgo iekšējo komponentu funkcionalitāti.Īpaši sarežģītām detaļu ģeometrijām, piemēram, ķirurģisko instrumentu šinām, ultraskaņas metināšana piedāvā risinājumu ar izmēru precizitāti un stabilitāti.

Šķidruma tvertnes un filtri

Ultraskaņa var panākt stingru un bezšuvju metināšanu.Process pilnībā atbilst visiem priekšnoteikumiem, piemēram, tiem, kas nepieciešami asins un dialīzes filtriem.Medicīnas preces– Preces pareiza darbība ir cieši saistīta ar pacienta dzīvi.

Brūču pārsiešanas un pārsēju materiāli

Dažādu brūču pārsēju materiālu laminēšana vai perforēšana, lai tie būtu elpojoši, sterili un mīksti – tas viss ir iespējams ar ultraskaņas tehnoloģiju.Zemās enerģijas ievades dēļ ultraskaņas metināšanai nav negatīvas ietekmes uz absorbciju un sajūtu.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.