Lingke Ultraskaņas tehnoloģija pārtikas griešanai un iepakošanai

Ultraskaņas process var labi izpildīt stingras pārtikas rūpniecības higiēnas prasības.Pārtikas jomā Lingke ultraskaņas tehnoloģiju galvenokārt izmanto griešanai un iepakošanai.

cutting cake

Pārtikas griešana

Ultraskaņas pārtikas griešanas un apstrādes procesi piedāvā pilnīgi jaunu veidu, kā sagriezt, sagriezt, pārvietot, izlīdzināt vai piegādāt dažādus pārtikas produktus, racionalizējot ražošanu, samazinot produktu atkritumus un samazinot uzturēšanas izmaksas.
Mīksto pārtikas produktu, piemēram, gaļas, maizes, sviestmaižu, kūku un kūku uc rūpnieciskā griešana izvirza augstas prasības griešanas tehnoloģijai un nažiem: griešanas virsmai jābūt tīrai, un griešanas priekšmets nedrīkst būt deformēts un pielīp pēc iespējas mazāk.
Griešanaar Lingke ultraskaņas tehnoloģiju var ievērojami samazināt berzi starp griešanas objektu un instrumentumetināšanas rags, izvairoties no saķeres un deformācijas griešanas procesā.Īpaši tīri griešanas rezultāti tiek sasniegti pat pie augsta darba cikla ātruma.

food packaging

Pārtikas iepakojums

Ultraskaņas viļņi var noblīvēt caur tādiem atlikumiem kā šķidruma pilieni, neliels daudzums pulvera vai šķiedru materiāla, kas var būt blīvējuma zonā.Procesam nav nepieciešamas līmvielas un/vai šķīdinātāji.
Ultraskaņas iepakojumsblīves veidojas, kad augstfrekvences (ultraskaņas) mehāniskā enerģija tiek pārnesta uz diviem vai vairākiem termoplastiska materiāla slāņiem.Veido spēcīgas, uzticamas molekulārās saites starp slāņiem.Šim nolūkam ir piemēroti gandrīz visi iepakojuma materiāli un lamināti ar termoplastiskiem blīvējuma slāņiem vai pārklājumiemultraskaņas blīvēšana (metināšana)process.
Izmantojot Lingke ultraskaņas tehnoloģiju, var panākt gan hermētisku noslēgšanu, gan nolobāmu blīvējumu, piemēram, saliekamos stāvmaisus, malu blīvēšanas maisiņus, cauruļu maisiņu plēves iepakojumus, dzērienu iepakojumus, sprauslu, krūzīšu, bļodu u.c. plēves aizzīmogošanu un šļūteņu lentes pēc tam. iepakojuma aizzīmogošana, etiķešu pievienošana utt.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.