Lingke Ultrasonics SPS Guangzhou inteliģentās ražošanas izstāde ir veiksmīgi noslēgusies!

2024. gada 6. martā Ķīnas importa un eksporta gadatirgus kompleksa B zonā Guandžou veiksmīgi noslēdzās trīs dienas ilgā SPS Guangzhou inteliģentās ražošanas izstāde (Guandžou starptautiskā inteliģentās ražošanas tehnoloģiju un iekārtu izstāde).

SPS exhibition

Šīs izstādes mērogs ir milzīgs, un tajā pulcējas 500+ labi pazīstami zīmoli un nozares uzņēmumi gan mājās, gan ārvalstīs, lai kopīgi demonstrētu dalībniekiem jaunākos produktus, labākās tehnoloģijas un risinājumus globālajā industriālās automatizācijas jomā.

Iegūstiet tirgu ar kvalitāti un izveidojiet nākotni ar tehnoloģijām.Kā augstākās klases zīmolsultraskaņas plastmasas metināšana, Lingke Ultrasonic ir izstādīts trīs dienas pēc kārtas.Bija bezgalīga klientu plūsma, kas ieradās stendā, lai pieredzētu un sazinātos, padarot to šīs izstādes centrā.

SPS exhibition (2)

Kā vadošais ultraskaņas metināšanas iekārtu uzņēmums Lingke Ultrasonic ievēro misiju vadīt ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģiju attīstību Ķīnā un vienmēr ir apņēmies nodrošināt klientus ar augstas efektivitātes, augstas veiktspējas un augstas drošības ultraskaņas metināšanas aprīkojumu un lietojumprogrammu risinājumi.

Šajā izstādē Lingke Ultrasonic piedāvāja K3000 Servo, K745 Servo,L3000 Servoun citas produktu sērijas.Eksponātu augstākās klases izskats un jaudīgais izpildījums piesaistīja lielu apmeklētāju skaitu apstāties un sazināties.Pateicoties pārdošanas inženieru sistemātiskajiem skaidrojumiem par visiem aprīkojuma struktūras, ražošanas procesa, produktu raksturlielumu, pielietojuma scenāriju uc aspektiem, kā arī Lingke ultraskaņas metināšanas iekārtas izmantošanu darbības demonstrējumos, eksponāti tika augstu novērtēti un apmeklētāji atzinīgi novērtēja.Daudziem izstādes dalībniekiem bija lieliska saruna ar pārdošanas inženieriem, un turpmākajās apmaiņās tika sasniegti sadarbības nodomi.

SPS exhibition (3)

Izstādes vietā Guandunas radio un televīzijas stacija intervēja Džan Denjona kungu, Lingkes ultraskaņas lietojuma direktoru.Intervijas laikā viņš iepazīstināja:
Lingke Ultrasonic Linggao un Lingke servo ultraskaņas modeļi, kas izstādīti šajā izstādē, ir plaši izmantoti automašīnu ražošanā,medicīniskais aprīkojums, elektronisko iekārtu ražošanā un citās jomās.Turklāt Lingke Ultrasonic var nodrošināt arī uz nākotni vērstus lietojumprogrammu risinājumus, kuru pamatā ir dažādas prasības un procesa īpašības, lai radītu klientiem lielāku vērtību.

Trīs dienu SPS Guangzhou Intelligent Manufacturing Exhibition veiksmīgi noslēdzās, un brīnišķīgais stāsts par Lingke Ultrasonic turpinās.

Ar 30 gadu pieredzi, Lingke Ultrasonic neaizmirsīs savu sākotnējo nodomu un virzīsies uz priekšu.Šis brauciens uz SPS Guangzhou Intelligent Manufacturing Exhibition ir ne tikai Lingke Ultrasonic zīmola displejs, bet, kas ir vēl svarīgāk, tas ir izjust tirgus izmaiņas, precīzi koncentrēties uz klientu vajadzībām un ieviest vairāk inovāciju un augstas kvalitātes produktus ultraskaņas plastmasas metināšanas nozarē. ..

Paldies visiem klientiem par atsauksmēm un atbalstu, un gaidīsim jūs nākamajā pasākumā!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.