Lingke Ultrasonics atrisina rūpniecisko jauninājumu un modernizācijas sašaurinājumu

Iepriekšējā rakstā mēs popularizējām trīs metināšanas veidu metināšanas principus un pielietojamos produktus: ultraskaņas metināšanu, karsto plākšņu metināšanu un rotācijas metināšanu, Lingke Ultrasonic, ražotājam ar 30 gadu profesionālo pieredzi ultraskaņas iekārtu ražošanā.
Tālāk mēs detalizēti iepazīstināsim ar trīs citu metināšanas metožu plašo pielietojumu.

spin welding machine

Augstas frekvences metināšana
Galvenais princips ir tāds, ka elektronu caurules pašaizraisošais oscilators ģenerē augstfrekvences elektrisko lauku, kas liek plastmasas iekšpusē esošajām polārajām molekulām kustēties un augstā frekvencē sadurties, radot iekšējo siltumu, un pēc tam pēc presēšanas tiek panākta metināšana.

Piemērots: plastmasas plēvju termiskai hermetizēšanai ar polārām molekulām, dažādām plastmasām uz polivinilhlorīda (PVC) bāzes, ieskaitot apavus, preču zīmes, uzlīmes, lietusmēteļus, lietus buras, lietussargus, ādas somas, rokassomas, pludmales somas, kancelejas preces, zīmolu nosaukumus, piepūšamās rotaļlietas, ūdensgultas, automašīnu un motociklu sēdekļu spilveni, saulessargi, durvju paneļi, īpašs cietā apvalka vakuuma iepakojums.

Karstā kausējuma metināšana
Apsildāmās daļas tiek uzkarsētas un izšķīdinātas tieši caur sildīšanas plāksni augstā temperatūrā, lai sasniegtu metāla daļu kniedēšanas vai iegulšanas mērķi.
Pielietojums: izmanto skrūvju iegulšanai un karstai kniedēšanai, piemēram, slēdžiem, mobilajiem tālruņiem un dažādiem elektroniskiem izstrādājumiem.

platic welder

Plastmasas blīvēšanas mašīna
To galvenokārt izmanto blistera apvalku un papīra karšu termiskai aizzīmogošanai.Bakelīta veidnes sildīšanai tas izmanto 36 V sprieguma impulsa sildīšanas principu.Atkarībā no sagataves izmēra (termiskās blīvēšanas zonas) tiek izvēlēta dažāda strāvas jauda un ieslēgšanas laiks, un pēc tam tiek pabeigta termiskā blīvēšana dzesēšanas un spiediena ietekmē.Iepakotie produkti ir caurspīdīgi un skaisti, un iepakošanas ātrums ir ātrs.

Piemērots: izsmalcinātu rotaļlietu, kancelejas piederumu, ikdienas nepieciešamības preču, kosmētikas, industriālo preču un aparatūras izstrādājumu, sīkrīku u.c. iepakošanai un iepakošanai skaistās caurspīdīgās jakās, lai vienā mirklī varētu atklāties iepakoto preču dažādās priekšrocības.

Lingke Ultrasonic Source ir tehnoloģiju ražošanas virzīts uzņēmums.Theultraskaņas metināšanas iekārtastas tiek plaši izmantots trīs galvenajās plastmasas, neausto audumu un iepakojuma nozarēs.Tas var pielāgot tehniskos lietojumprogrammu risinājumus atbilstoši ražotāju vajadzībām, atrisināt nozares sāpju punktus un palīdzēt industriālajām inovācijām un jauninājumiem!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.