Lingke Ultrasonic piedāvā sarežģītākus risinājumus automobiļu interjeram

Lai saglabātu konkurētspēju, automobiļu piegādātājiem ir jāsabalansē jauda un inovācijas, vienlaikus ievērojot stingrus dizaina, kvalitātes un materiālu standartus.Lingke Ultrasonic var palīdzēt uzlabot detaļu un sistēmu ražošanas efektivitāti un veiktspēju neatkarīgi no tā, kura automašīnas daļa tā ir.

Lingke Ultrasonic uzlabotsplastmasas metināšanas risinājumivar nodrošināt vadošos autoražotājus ar viedām auto salona detaļām.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir jāpārveido viduskonsole, jāpārdomā augšējais displejs vai jāatbilst stingrākiem efektivitātes standartiem, Lingke Ultrasonic var pārsniegt jūsu cerības, izmantojot inteliģentāku interjera komponentu dizainu.

Ar visaptverošu plastmasas metināšanas tehnoloģiju pieredzi, Lingke Ultrasonic izvēlēsies ideālu metināšanas risinājumu atbilstoši klienta prasībām attiecībā uz izmēru, formu, savienojumu ģeometriju, apjomu un budžetu.

Centrālā konsole

 

Neatkarīgi no tā, vai tā ir divdaļīga vai trīsdaļīga konstrukcija, galvenais izaicinājums, montējot viduskonsoli, ir piemetināt ārējo konsoli pie iekšējās stiegrojuma konstrukcijas un/vai kastes.Šim lietojumam ir nepieciešama metināšanas biežums, kas spēj pielāgoties sarežģītas formas.Dažus metināšanas procesus var veikt bez mehāniskiem stiprinājumiem, kas piedāvā papildu priekšrocību, novēršot visa veida troksni.

Mērinstrumentu panelis

Instrumentu panelim ir nepieciešams, lai šļūtenes materiāls būtu piemetināts pie formētās caurules, lai nodrošinātu hermētisku blīvējumu.Pareizimetināšanas tehnikasvar atvieglot šo sarežģīto formu montāžu, neizmantojot līmvielas, ļaujot montēt dažādus materiālus – parasti poliesteru šļūtenes materiālam un ABS veidnēm.Lingke Ultrasonic pilnībā ņems vērā cauruļvadu un paneļu izmērus un konfigurāciju, pirms ieteiks piemērotu metināšanas tehniku ​​jūsu konkrētajam paneļa dizainam.

Instrumentu klasteris

Instrumentu kopām bieži ir nepieciešama strukturāla, putekļu necaurlaidīga metināšana, kas saglabā objektīva integritāti.Metināšanas procesam ir jāspēj kontrolēt iekšējo un ārējo uzliesmojumu, lai tas atbilstu CMM (koordinātu mērīšanas) prasībām.Dažasmetināšanas procesipiedāvā īsākus metināšanas ciklus un novērš nepieciešamību pēc skrūvēm, paplāksnēm un citiem palīgmateriāliem, samazinot izmaksas un ietaupot laiku.Lingke Ultrasonic mērķis ir atrast procesu, kas var nodrošināt konsekventu, atkārtojamu metināšanu un radīt skaistas detaļas.

Cimdu nodalījums

 

Izplatīts izaicinājums ar cimdu kastes komplektiem ir ārējās virsmas metināšana iekšējā kastē.Pareizam metināšanas procesam jāspēj apstrādāt tipiskus cimdu kastes materiālus, tostarp ABS, polipropilēnu un TPO, vienlaikus spējot pielāgoties sarežģītiem izmēriem un konfigurācijām.Lingke Ultrasonic var ieteikt procesus, kuros nav nepieciešami mehāniski stiprinājumi, lai nodrošinātu tīras un skaistas šuves.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.