Lingke Ultrasonic palīdz industrializēt vietējos īpašos pārtikas produktus

Līdz ar ceļojumu trakuma vilni publikai tiek prezentēti arī dažādi vietējie gardumi, kļūstot par būtisku iezīmi, kas piesaista cilvēkus ceļot.Tūristu acīs ēdiens nozīmē labu garšu un labu pieredzi;vietējiem iedzīvotājiem vietējā speciālā pārtika var būt zelta vizītkarte, kas virza vietējo ekonomisko attīstību.Industrializācijas rezultātā lauksaimniecības produktu resursi un uzkodas ar vietējām īpašībām tiek pārveidotas par standarta un uzticamiem produktiem.Izsekojams, pārnēsājams un transportējamsmoderns ēdienspārceļas no reģiona uz valsti.

 

 

Mūsdienu pārtika nav atdalāma no pārtikas iepakojuma.Kā uzticams daudzu pārtikas ražotāju metināšanas un montāžas partneris, Lingke Ultrasonic var nodrošināt virkni progresīvumetināšanas tehnoloģijas, pārtikas griešanas tehnoloģijas un risinājumi, lai palīdzētu vietējiem pārtikas ražotājiem izveidot ātras un liela mēroga ražošanas līnijas., veido salīdzinošās priekšrocības un apjomradītus ietaupījumus un reaģē uz sarežģītām problēmām.

 

 

Uzticams blīvējums:Pat ja šuves zonā ir produkta atlikumi, produkta atliekas var izstumt noblīvējumszonā, lai nodrošinātu absolūti precīzu blīvējumu un samazinātu iepakojuma noplūdi.

Augstāka drošība:Nav nepieciešams pievienot nekādas palīgvielas, aukstie instrumenti arī aizsargā pašu pārtiku, pagarina pārtikas glabāšanas laiku un uzlabo lietošanas drošību.

Enerģijas taupīšana un patēriņa samazināšana:Metināšanas ātrums ir ātrs, katra metināšana tiek pabeigta dažās milisekundēs, laiks ir īss, izlaide ir augsta, vienlaikus nodrošinot produkta kvalitāti, tas arī samazina atkritumu daudzumu un samazina ražošanas izmaksas.

Papildus tam, Lingke Ultrasonic var nodrošināt arī ultraskaņas griešanu, kas ir tīra, nedeformējot produktu: Lingke ultraskaņas metināšanas galviņa precīzi atdalīs pārtiku, neatstājot uzmetināšanas instruments.Tas arī novērš jebkādu smērēšanos un nodrošina perfektu optisko rezultātu.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.