Lingke Ultrasonic palīdz industriālajām inovācijām un jauninājumiem!

Var teikt, ka metināšana ir viena no svarīgākajām tehnoloģijām mūsdienu sabiedrībā.Mūsu ikdienas dzīvē, sākot no lidmašīnām, ātrvilcieniem, kuģiem, automašīnām un citiem pārvietošanās līdzekļiem, līdz rotaļlietām, sadzīves tehnikai, pārtikas iepakojumam un citām ikdienas vajadzībām, Lingke ultraskaņas metināšana ir klāt.Var teikt, ka Lingke ultraskaņas metināšanas tehnoloģijai ir neaizstājama loma apstrādes rūpniecībā.

Lingke Ultrasonic izmantos dažādas metināšanas metodes, saskaroties ar dažādu materiālu izstrādājumiem.Plastmasas metināšanas jomā ir 6 izplatītas metināšanas metodes.Tie ir ultraskaņas metināšana, karsto plākšņu metināšana, rotācijas metināšana, augstfrekvences metināšana un karstā kausējuma metināšana.Tāpat kā plastmasas blīvēšanas iekārtas, šodien mēs apskatīsim trīs no tām metināšanas principus un piemērojamās jomas!

platic welder

Ultraskaņas metināšana
Princips parultraskaņas plastmasas metināšanair ģenerēt augstsprieguma un augstfrekvences sinusoidālo viļņu signālus no signālu ģeneratora, pārveidot tos augstfrekvences mehāniskās vibrācijas enerģijā caur devēju un pēc tam savienot pastiprinātās vibrācijas ar plastmasas detaļām, kas jāmetina caur ragu un metināšanas galviņu. .No otras puses, augstfrekvences berze zem augsta spiediena izraisa plastmasas kontaktvirsmas tūlītēju kušanu augstā temperatūrā.Pēc ultraskaņas viļņa apstāšanās abas plastmasas daļas tiek sametinātas kopā pēc īsa spiediena un atdzesēšanas.Metināšanas process parasti nepārsniedz vienu sekundi, un metināšanas izturība var būt tikpat augsta kā Salīdzināms ar korpusu.
Piemērojams: neilons, poliesteris, polipropilēns, daži polietilēns utt. Plaši izmanto dažādās nozarēs, piemēram, elektroniskajās ierīcēs, auto detaļās, plastmasas rotaļlietās, rakstāmpiederumos, kosmētikā utt.

LK-RH3000-ADV-智能型(PLC控制)

Karstā kausējuma metināšana
Metāla sildvirsma tieši uzsilda plastmasas detaļu metināšanas virsmu, līdz tiek sasniegts noteikts kušanas punkts.Siltuma plāksne iziet un pēc tam kopā pieliek noteiktu spiedienu uz abām plastmasas daļām un atdzesē tās, lai sasniegtu metināšanas mērķi.
Piemērots: termoplastiskas plastmasas apstrādājamo detaļu, piemēram, PE, PP, neilona, ​​ABS, akrila utt., Metināšanai, piemēram, automašīnu kombinētajiem lukturiem, ūdens tvertnēm, veļas mazgājamās mašīnas līdzsvara gredzeniem, smidzināšanas mucām, putekļu sūcējiem un citām ultraskaņas ugunsizturīgām plastmasas detaļām un lielām. -izmēra īpašas formas sagataves.

spin welding machine

Spin metināšana
Metināšanas laikā viena plastmasas apstrādājamā detaļa tiek fiksēta, bet otra plastmasas apstrādājamā detaļa griežas lielā ātrumā, ko darbina motors, izraisot abu plastmasas sagatavju saskares virsmu berzēšanu viena pret otru un radot augstas temperatūras kušanu.Pēc rotācijas apstāšanās ārējais spiediens tiek izmantots, lai virzītu augšup un lejup esošās daļas.Sagataves sacietē vienā, kļūstot par pastāvīgu saiti.
Piemērojams: PE, PP, neilona, ​​PET un citas apaļas caurules, mājsaimniecības reversās osmozes filtru elementi, rūpniecisko filtru elementi, medicīniskie filtru elementi, plastmasas krūzes, dārzkopības piederumi (smidzinātāju galviņas, miglotāji, ūdens cauruļu galviņas utt.), rotaļlietu bumbiņas, automobiļi Rotējošie sagataves, piemēram, motociklu eļļas filtru krūzes un dušas galvas.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.