Lingke Ultrasonic palīdz autoražotājiem izveidot vieglākas un degvielas patēriņa ziņā efektīvākas automašīnas

Lingke Ultrasonic nodrošina virkni metināšanas tehnoloģiju, kas palīdz autoražotājiem visā pasaulē samazināt transportlīdzekļu svaru un izmešus un radīt vieglākus, degvielas patēriņa ziņā efektīvākus transportlīdzekļus.
No kolektoriem līdz oglekļa tvertnēm, Lingke Ultrasonic pilns metināšanas tehnoloģiju klāsts mašīntelpas komponentiem var palīdzēt autoražotājiem samazināt izmaksas un izpildīt stingrākus degvielas standartus.Neatkarīgi no tā, vai tiek izmantoti jaunākie sasniegumi lāzera, vibrācijas, ultraskaņas un citās tehnoloģijās, vai tiek izmantotas laika gaitā pārbaudītas metināšanas tehnoloģijas, piemēram, plīts, infrasarkanais, augsta temperatūra un rotācija, Lingke Ultrasonic var sadarboties ar jums, lai izstrādātu un ieviestu atbilstošu risinājumu.

Car engine intake manifold

Ieplūdes kolektors
Automobiļu ķermeņa masas samazināšana ir galvenais autoražotāju mērķis.Lingke ultraskaņas metināšanas tehnoloģija var palīdzēt ražotājiem sasniegt šo mērķi un nodrošināt lielāku jaudu.Izmantojot vibrācijas metināšanas tehnoloģiju, kolektoru var izgatavot, izmantojot divas puses, kas ir savienotas kopā, nevis jāveido kā viens gabals.Tas samazina izmaksas un saīsina cikla laiku.

The new turbocharger for the car

Turbo korpuss
Iesaiņojot vairāk komponentu esošajos cilindros, turbokompresors ļauj autoražotājiem padarīt mazākus virzuļdzinējus vienlīdz jaudīgus, tādējādi samazinot emisijas.Lingke Ultrasonic'splastmasas metināšanatehnoloģija var izgatavot turbokompresoru izplūdes apvalkus, lai tie varētu izturēt skarbus augstas temperatūras un augsta spiediena darbības apstākļus.Šī tehnoloģija ļauj ražotājiem sasniegt ķermeņa svara un izmaksu samazināšanas mērķus.

plastic welding machine

Lingke Ultrasonic ir viss nepieciešamais augstākā līmeņa ražošanas procesam.Tas ir valsts augsto tehnoloģiju uzņēmums, Guandunas provinces specializētais un jaunais uzņēmums un Guandunas provinces ultraskaņas inženierijas tehnoloģiju pētniecības centrs.Tam ir ISO9001 kvalitātes vadības sistēma, intelektuālā īpašuma pārvaldības sistēma, CE sertifikācija utt. Kvalifikācija, mēs nodrošinām jūs ar augstākās kvalitātes metināšanas rezultātiem, izvēlētiem instrumentu materiāliem un stingru procesa kontroli, izmantojot ierakstīšanas programmatūru verifikācijai un kvalitātes uzraudzībai, kā arī profesionālu projektu. vadības iespējas.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.